Bildirim
hyundai accent 1.3 mü alınır tofaş dogan slx mi 12000 bütçe ikininkide aynı para geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yerinizde olsam tercihim accent 1.3 olurdu memnunuz hiç bir sıkıntısı yok parçalarda uygun serviste de ücretsiz checkup hizmeti var motor silip , fren disk sprey temizleme alt takım kontrol antfriz vs filan bakıp kontrol edip ekliyorlar -
Soruya bak accent tabi ki. Çok daha düzgün, araba gibi araba. Doğan mı kalmış artık. Ayrıca accentlerin tabi ki kuş serisi kadar olmasa da yine de parça fiyatları çok ucuz ve bol bulunuyor. -
bu gidişe zaten hyundai accent düşünüyorum 15 bin tofaş satıyorlar
benim tek dersim hyundai accent alsam modafiye yapabilirmiyim abartısız
bide arkadaya bass koycam bagaj sesi gelirmi -
O paraya Tofaş almak enayiliktir. Kesinlikle Accent
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modifiye yapacaksan şahin doğan al. -
cok yapmıcam 3 parça bişey aşırı sevmiyorum basıcam yere biraz :D -
15.000e tofaş satanın da alanın da aklından ne geçiyor merak ediyorum.
onlara sövüyorum zaten :D -
Hyundai Accent modifiye eden biri vardı burada; sıkıntı yaşatmaz muhtemelen.
[Abartı egzos + basık + full karanlık cam + ses sistemi vardı onda da. Yeni kasa olabilir o senin bahsettiğin hangi kasa bilmiyorum.]
Bir de Accent'de 4 cam otomatik falan var sanayicilerle kanka olacağına al Accent tofaş kadar abartma modifiye işini -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hibikus0333
Hyundai'lerden çok anlamam.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-accent-2000-model-1.3-mpi-lpg-li-16.950-tl-424057634/detay
Şu ilana dayanarak 4 cam otomatik yazmıştım; tabi bütçeye göre tofaşla kıyaslandığında bu bile iyidir.
-
O paraya Dogan alinmaz.Accent iyidir.Olmazda Skodalara da bakin.
Kesinlikle tofas bu forumdakileri dinleme.Olum zamani geldiginde guvenli araba fark etmez
-accent doğan'a göre çok az yakar
-accent'in içi çocuk mezarı gibidir
-accent'in bagajı sedan olmasına rağmen cep kadardır
-accent'in parçası da ucuzdur tamam ama doğan'ın parçası gerçekten çok çok ucuzdur. eski şahin'ime komple egzoz yaptırdığım paraya stilo'mun egzozunun ufak bir parçası tamir oluyordu ancak
-doğan'ın kaporta, şase çok kolay çürür
tüm bunların ışığında ben şahsen çok yakmasına rağmen doğan'ı tercih ederdim geniş olması ve parçasının çok çok ucuz olması sebebiyle. accent öyle böyle değil, çok dar. bir punto yayla gibi kalıyor yanında. -
-
Kesinlikle accent tofaş düşüncesini kafanızdan çıkarın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X