Şimdi Ara

Hyundai accent blue - Mitsubishi attrage Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç gündür otomatik araçlara bakıyorum.
    Dikkatimi bu iki araç çekti.
    Sizce dizel hyundai mı yoksa benzinli mitsubishi mi alınmalı?
    Maks bütçe 40-45 bin
    Başka önerilerede açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• accent blue diyeceğim ama o bütçeye dizel accent blue bulmak zor. o yüzden attrage alın
  • Bu konu açılmadımı

Benzinli atrage yada LPG li blu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bine dizel oto accent temiz ve dusuk km li varsa onu alin. Her ikiside benzinliyse, attrage benzinli oto.accente gore dizel sayilir tuketim acisindan.

Dinanim olarak attr. accentin en yuksek paketinden daha donanimlidir.

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Bu konu açılmadımı

Benzinli atrage yada LPG li blu

O zaman link alabilirmiyim

• feyyazbugan kullanıcısına yanıt
    Lpg li blue almak yerine cruze gibi otomatikleri aynı aralıkta bulunan C segment araçlar düşünebilirsiniz otomatik benzinli blue lpg ile şehiriçinde sıkışık trafikte 10-11lt tüketiyor benzinli-otomatik kombinasyonu çokta ekonomik değil B bir araca göre...

Accent Blue ile Attrage arasında sürüşte fark Attrage biraz daha yüksek ve hafif olduğu için yol tutuş zayıflar 130 ve üstünde hissedersin kendi aracımızda spoiler olduğu için belirgince hissedemedim , Blue daha yere yakın ve ağır ama yakıt tüketimi sıkışık trafikte çok artıyor eniştemde Era vardı şu an 1.4 manuel Blue mevcut şıkışan trafikte 9lt lpg tüketti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 27 Nisan 2017; 11:32:14 >
  • ah ya bi biz kapılamadık şu attrage rüzgarına, hiçbir yerde otomatik + navili model attrage sıfır yok :/ ne zaman geleceğini de distribütör bilmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

ah ya bi biz kapılamadık şu attrage rüzgarına, hiçbir yerde otomatik + navili model attrage sıfır yok :/ ne zaman geleceğini de distribütör bilmiyor.

3 ay anlatmaya calistim ama is isten gecti malesef.

https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-sedan-hakkinda-hersey-testler-kullanici-gorusleri-vb--122779248-1

2. Elleride uygun fiyata onlarida inceleyebilirsiniz. 45 bine dusuk kmli cvt navili alinabiliyor.

Hayirli gunler

• quote:

ah ya bi biz kapılamadık şu attrage rüzgarına, hiçbir yerde otomatik + navili model attrage sıfır yok :/ ne zaman geleceğini de distribütör bilmiyor.

ben de bir ara almaaya niyetlendim ancak parayı denkleştiremedik... gerçekten güzel fırsat aracıydı... bu saatten sonra gelmesi zor.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam, en basından beri sizin konuyu takip ediyorum ama işte maddi imkanlar neticede.
    borca girip almak istemedim, parayı toparlayınca da iş işten geçti.
    önümüzdeki maçlara bakacağız artık, dediğiniz gibi ikinci elleri incelemekte fayda var.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    2017 gelirse 60.000 TL üzeri olmayacaktır ama 50.000 TL'ye kız gibi arabayı alan aldı işini gördü.
    çok borca girip araba almakta mantıklı degil, bu sefer arabayı ucuza alıyorsun ama 5.000 - 10.000 tl faiz ödüyorsun yine bişey fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Lpg li blue almak yerine cruze gibi otomatikleri aynı aralıkta bulunan C segment araçlar düşünebilirsiniz otomatik benzinli blue lpg ile şehiriçinde sıkışık trafikte 10-11lt tüketiyor benzinli-otomatik kombinasyonu çokta ekonomik değil B bir araca göre...

Accent Blue ile Attrage arasında sürüşte fark Attrage biraz daha yüksek ve hafif olduğu için yol tutuş zayıflar 130 ve üstünde hissedersin kendi aracımızda spoiler olduğu için belirgince hissedemedim , Blue daha yere yakın ve ağır ama yakıt tüketimi sıkışık trafikte çok artıyor eniştemde Era vardı şu an 1.4 manuel Blue mevcut şıkışan trafikte 9lt lpg tüketti...

Hocam siz benzinli blue ile karşılaştırmışsınız. Ben dizel olanı düşünüyordum

• feyyazbugan kullanıcısına yanıt
    2 araba arasında benzinli tercih edenler kalır genel olarak aynı şartlarda dizel tercih edilir...

45.000 e temiz dizel otomatik blue bulursan al ama dct çift kavrama kuru tip şanzıman var (dsg edc powershift aynı sınıfta) baya masraflı sıkıntılar yaşayanlar edc gibi veya sıkıntısıyla ünlenen dsg kuru tipleri baya sıkıntılıydı çift kavrama olayı 2. elde risk içerir...

Manuel dizel için sadece km olayı sıkıntı malum ucuz parça ve sanayisi sebebiyle kaplanıp kullanılan sonrada elden çıkarılan çok araç var 1-2 ay önce Accent Blue listemdeydi 1.6 crdi motoru sebebiyle temizini bulmak nasip olmadı...

• accent blue bence tartışmasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-sedan-hakkinda-hersey-testler-kullanici-gorusleri-vb--122779248-1

2. Elleride uygun fiyata onlarida inceleyebilirsiniz. 45 bine dusuk kmli cvt navili alinabiliyor.

Hayirli gunler

sizin atrajı yıldızlar otodan mı aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Hayirli gunler

sizin atrajı yıldızlar otodan mı aldınız?

Evet yildizlar mitsubishiden aldim.

• Accent Blue

Atraj istediği kadar dolu olsun tipsizlik diz boyu araçta.

• Tabi ki Sol Şerit Fatihi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.