Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
68
Favori
150.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O yüzden sordum ben de. Zaten var ya, neyi açtıracağız diye. Hyundai BAYON Ana Konu 

• YalnizYarimLimon kullanıcısına yanıt

1-Belki motor temizliği ya da araç temizliği gibi bir şeydir. Çok detaylı bir iş olduğunu sanmıyorum.

2-Yazılımsal bir sorun olabilir. Servise gitmekte fayda var.

3-Dediğiniz gibi, buna size fırsat vermeden yakıt alınca kendi sıfırlıyor. O yüzden yakıtı almadan bakmak lazım kaç km yapmışız diye. Başka bir ayar bulamadım, olduğunu sanmıyorum.

4-Photon'un ürünlerinden kullananlar çok memnun. Garanti hususunda bir şey diyemem. Aracın sonradan takılan ampuller nedeniyle elektrik aksamında ya da far grubunda bir arıza olursa o kısım garanti dışı kalabilir. Ama şimdiye kadar bir sorun yaşayan duymadım, görmedim.

5-Menüde var. Işık şiddetini artırıp azaltabiliyorsunuz.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

Ben orada aslında size değil diğer soran arkadaşa cevap vermek istemiştim.

Üstadım çok teşekkür ederim. Fakat bir sorumu daha da açmak isterim zira anlaşılmadı sanırım. Benim önceki aracımda trip a ve trip b diye 2 sekme vardı. Trip a bugüne kadar kaç km yaptıgımı gösterirdi, trip b yi de kendim uzun yol ölçeceğim zaman sıfırlardım ya da yakıt aldıgımda bir dahaki yakıta kadar kaç km yapmışım onu görmek için sıfırlardım. Bu araçta 3 bilgi ekranı var. İlki toplam yakıtı ikincisi gidilen tüm km ve yakıt bilgisini gösteriyor. Benim takıldığım üçüncüsü, kontağı her kapatıp açtığımda sıfırlıyor yaptığım km yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam hayırlı olsun lpg ne kadar yaktığını deneyimleyebildinizmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • albayrak06 kullanıcısına yanıt

Hocam sizin disk çerçeveleri gelmedi değil mi daha?

Yok gelmedi henüz haber bekliyorum

Sağ olun 90 kuruş hocam

Şeritte kalma yok hocam. Şerit takip var sadece.
    Şerit takip çizgi geçilirse şerite çeviriyor aracı.
    Şeritte kalma ise sürekli şeridi ortalayarak gidiyor. Basit bir otonom sürüş gibi.

Bu özellik Avrupaya giden elitlerde standart özellik ama Türkiye'de yok malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hız sabitlemenin yanındaki tuşdan bu ayarlanabiliyor diye hatırlıyorum,

o tuş ile yol bilgisatarına girince iç ışıklandırmaları azaltıp arttırmak. p de kapılar açılsın mı açılmasın mı vb, gibi ayarları yapabiliyorsun, diye hatırlıyorum.

• Selam arkadaşlar,
    Önceki aracımda aracı kumandayla açtığımda önce sinyal yakar sonra direkt ön ledler ve arka stoplar yanık vaziyette beklerdi. Style paket bayonumda ise anahtarla kilidi açıyorum sinyaller yanıyor fakat sonra araba karanlık bir şekilde ne far ne stop yakarak bekliyor. Ta ki anahtarı sokup kontağı çevirdiğimde aktif hale geliyor. Ben aracımın karanlıkta farları acık bir sekilde beni beklemesini istiyorum. Bu özellik bende mi yok? Var da menüde bulamadım mı? Yoksa var da arızalı mı? Cevabınız benim için çok önemli. Çok teşekkür ederim.

Farları otomatik konumda bırakırsanız kilidi açınca farlar yanar. Tabiki karanlıkta ise!
    Bendeki elite paket bu şekilde, style pakette var mı yok mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 14 Mayıs 2023; 16:45:15 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Aklıma gelmemişti hemen deneyeceğim :)

• Herlese merhaba bugün femex led 40 w 15.000 lümen için bir aksesuarcı ile görüştüm photon dan daha iyi olduğu önerdi bu konuda görüşleriniz varmı bu markayı ilk kez duyuyorum fiyat 1.300 tl ( orta ölçekte olanı ne en pahalısı ne en düşüğü)

#ledler takıldı çok şık oldu camlardaki çıtalar için krom Çıta yapacağız malzeme yoktu ay başı yapılacak foto paylaşırum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayrak06 -- 21 Mayıs 2023; 9:29:16 >

Hocam servisten halen haber yok mu şu garantiden değişecek parça için?

Maalesef 1 hafta önce görüştüm daha gelmemiş bayağı sürdü ama havaların ısınmasıyla ses tamamen kesildi bu yüzden bende çok acele etmiyorum açıkcası
    #bu arada led düşünen arkadaşlar işin femex cosmo plus 9012 10 gündür kullanıyorum çok başarılı buldum photona göre bilginiz olsun

• Hyundai BAYON Ana Konu

Güncel yakıt verim ..havalar ısındı ama hala yüksek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayrak06 -- 30 Mayıs 2023; 18:0:20 >

Benim ki de 7,5'te sabit kaldı. İnmiyor da çıkmıyor da. Daha altı zor zaten günlük Ankara'da şehir içi kullanımda.

Sizinki şuan kaç km de

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.