Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.329
Cevap
68
Favori
150.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2022 bayon elit paketi kullanıyorum camlar açıkken aracı stop ettirince camlar otomatik kapanma özelliği var mı ve anahtarla kiltlemeden otomatik kapılar kilitleniyor mu? Bu özelikleri var mı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bypi

Merhabalar 2022 bayon elit paketi kullanıyorum camlar açıkken aracı stop ettirince camlar otomatik kapanma özelliği var mı ve anahtarla kiltlemeden otomatik kapılar kilitleniyor mu? Bu özelikleri var mı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Maalesef yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aybata kullanıcısına yanıt

İnsaflı davranmışlar, şu an duyduğum rakamlar çok daha yüksek. Ben üstüne 27 bin tl vermiştim, şu an duyduklarım genellikle 100 bin civarında.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Güya elit model full paket ne anladım ben bundan, teşekkür ederim

• Araci bugun teslim aldim. Bugun yine zam gelmis. 746binTL liste fiyati (elite paket). Boylece gecen carsamba odedigim tutar bugun liste fiyatina denk oldu neredeyse. Umarim her isteyen araca kavusur, kazasiz belasiz gunler dilerim herkese

• Herkese merhaba ;

Bu hafta 20 bin km de 2022 model hyundaı bayon aldım

100 - 110 km hıza çıktığımda nereden geldiğini anlamadığım şiddetli bir cızırtı geliyor.. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• Blacker52 B kullanıcısına yanıt

Daha önce Facebook sayfasında paylaşılmıştı. 1-2 araç sahibinin başına gelmişti. Tavan raylarında esneme olmuş, dediğiniz hızlara çıkınca trim sesi gibi ses yapıyordu. Bir bakın isterseniz.

• Arkadaşlar selam herkese güncel bir bilgilendirme yapayım kronik yaşadığımız arka tekerleklerden gelen ses için bende atada balata değişkliğine gittim yaptıran arkadaşlar olmuştu ama sonrasında bu seferde frene basınca aynı sesin geldiğini ifade etmişlerdi.Ben aracı iki gündür test ediyorum kalkışlardaki ses geçti frenlemede ses yok fakat aralarda ilk kalkıştaki sesin daha az tonlusu düşük hızlarda oluyor.Bugün servise tekrar bilgi verdim fabrikaya ileticekler gelen cevapa istinaden tekrar çağıracağız sizi dediler.Gelişmleri aktarırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • albayrak06 kullanıcısına yanıt

Hocam işte benimkinin hemen hemen aynısı. Farklı versiyonlarda sıkıntı devam ediyor maalesef. Taktıkları balata mavi renkli bir balata olmalı hatta.

Süreç de benimkine benziyor. Fabrika da kullanıma etki eden bir sorun olmadığından ve parça görevini yerine getirdiğinden reddedecek muhtemelen.

Son olarak taktırdığım yan sanayi balatadan memnunum. Çok nadiren ve çok soğuk olursa çok çok az yapıp kesiyor. Ama ikinci taktıkları balata tam bir felaketti. Örnek vereyim, ışıklarda ya da sıkışık trafikte gaza basmadan arabanın kendi torkuyla ilerliyorsunuz diyelim. Frene belli belirsiz dokununca aman allahım nasıl anırıyordu. Daha düşük desibelde ama sürekli bir ses düşününün. Kamyon anırtısı gibi.

Şu an memnunum ve artık ellemiyorum.

• Optimistic_33 O kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun ben de dün aldım aynı araçtan ama haftaya teslim edecekler aksesuar takılacak dediler. aksesuar parasını henüz vermedim. aksesuar için fatura kestiler mi size

• aksesuar ücreti için fatura kesti mi bayii

• mustafaakca8788 M kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun. Başkasının adına kestiler ve faturayı yaklaşık 2 ay sonra yolladılar. Faturanın içeriğinde ki hizmetler çok alakasızdı.

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Evet aynı süreç ☹️ bugün aradım servisi cumartesi tekrar gelin dediler bilgi geçerim

• herkese merhabalar. 2022 Ekim ayında Hyundai Bayon style paket sahibiyim. o anırma sesi ilk 1000 km de bende de oldu sonra sonra kendi kendine geçti. benim merak ettiğim konu her depo dolduruşumda araç yakıt ortalaması sıfırlanıyor bunu nasıl ayarlayacağız?

Bide arka taraftaki ortada bulunan kırmızı şerite fren ile birlikte yanan led uygulatabilirmiyim?

• albayrak06 kullanıcısına yanıt

Ne yaptınız, gittiniz mi hocam? Ne dediler?

• ilker551 İ kullanıcısına yanıt

Her yakıt alışta ana ekrandaki ortalama yakıt tüketimi dediğiniz gibi sıfırlanıyor. Ama menüdeki genel yakıt tüketimi siz sıfırlamadıkça sıfırlanmıyor.

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Evet tekrar bir video çektiler hyundai gm gönderdiler cevap bekliyoruz bakalım bir yanıt geldiğinde yazarım

• dün itibariyle bayon elite aracımı teslim aldım. faturadan 4 bin tl aksesuardan da 11 bin tl eksik fatura kesmişlerdi. fakat bugun fiyatlarına baktığımda zaten 17 bin tl zam gelmiş bir hafta içinde. yukarıda yazılan ses gelme olayları bende yok. 100 km üstüne çok çıkmadım belki ondandır. hafta sonu detaylı olarak test edip tekrar yazacağım. ön balatalardan bazen koku yapıyor ama. sizde de oldu mu. araç yeni olduğu için diye düşündüm üstüne durmadım o yüzden. bu sorunu yaşayan oldu mu.

• mustafaakca8788 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız.

Arka balatalardan kanırtı sesi genelde 300 km civarlarından sonra başlıyor. Bir de soğuk havalarda. Havalar ısınmaya başladığı için belki de yaşamazsınız siz.

Ön balatalardan koku belki yeni diye olabilir.

• Bayon kullanıyorum, carplay e google harita bağlayınca konuşmak yerine sürekli dit sesi geliyor bunu nasıl çözerim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.