< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (21. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bahsettiğiniz sorun benim aracımda da vardı. Soğukta düşük hızda giderken frene bastığımda arkadan tiz bir sürtme sesi geliyordu. İstanbul Üsküdar'daki serviste (Uçar) arka balataları değiştirdiler garanti kapsamında, ses kesildi.
Size uzak tabi ama yine de paylaşmak istedim.
Frenler soğukken bastığımda kalın bir sürtme sesi geliyor yine soğukken ön taraftan. Ayrıca arka taraftan (bagaj muhtemelen) düşük hızda giderken araba sarıldığında bir tıkırtı geliyor. Elektrik bandıyla çözülen sorunla aynı. 1-2 gün içinde ilk bakıma götüreceğim. Bu ikisiyle ilgili sonucu paylaşırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba bayon için oluşturulan telgram yada whatsap gurupları mevcut mudur
Aracımı yeni teslim aldım bir kaç soru sorabilecegim deneyimli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Ayrıca arac sıfır iken kozmetik hataya rastlayan oldu mu ?
Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xrases -- 20 Şubat 2023; 22:18:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. 4 aydır kullanıyorum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Kozmetik sorun karşılaşmadım ve duymadım. Sadece far ile tamponun oturduğu kısımlarda hemen her araçta sanki oturmamış gibi bir boşluk göze çarpıyor. Ama bu far ve tampon yapısı ile ilgili bir durum. Dediğim gibi tamamında var diyebilirim. Çok göze batan bir şey de değil.
Kozmetik bir sorun mu yaşadınız?
-
Teşekkürler üstadım öncelikle 1 hafta olacak
Araçta gündüz farı ve ön far tam oturmamış gibi orada yet alan diğer araçlara da baktım hepsi aynı servis ben sökerim takarım ama sok tak olacak bilginiz olsun dedi mümkünse telefonla konuşmak isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Sizin ortalama çok başarılı 🙂 benim mesefa git gel 5 km inişli yokuşlu biraz ordan farkediyor bence.Bu arada bu araçlarda rodaj oluyormu zamanla yakıt azalırmıki yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba. 2 haftalık elite paket kullanıcısıyım. Aracı stop ettikten sonra önce arka koltuğu kontrol edin uyarısı geliyor. Çocuk koltuğu var. Sonra iniyorum uyarı sesi veriyor ve anahtar araç içerinde değil uyarısı veriyor kilitlenmiyor. Kontağı açıp kapatıyorum bu şekilde kitleniyor. Çözümü bilen var mı ? Teşekkürler.
Style paket kullandığım için bir fikrim yok açıkcası 😕
Arabayı Park pozisyonuna almadan stop ediyorsanız bunu yapıyor.
-
Bende bunu yazacaktım, önce P ye alın sonra stop edin.
Evet sanırım bu şekilde çözüldü. Teşekkürler 🙏
Merhabalar, bugun el sıkıştım. Bir aksilik olmazsa haftaya bayiden teslim aliyorum. Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin
hocam merhaba hangi bayiden aldınız.Bir türlü Bayon bulamıyorum.
-
Bende aylarca Bayon araç aradım bir çok bayi ile görüşüp hepsinde sıraya girdim. Maalesef bir türlü araç bulamadım. Bulduklarımda liste fiyatının çok çok üstünde fiyat talep ettiler. Bugün itibariyle başka bir marka sıfır araç için bayi ile anlaşıp kapora gönderdim.
Tanidik vasitasiyla arac bulabildim. Malum arac icin bekleyen cok. Ek aksesuarlar vs ile anca alabiliyorsunuz. Bende ek aksesuarlari kabul ederek alabildim. Butun bayiler ayni sekilde. Tavsiyem yakin gecmiste arac almis bir arkadas/tanidik ile kendiniz icin bir arac bulmaniz. Baz fiyatlardan sira bekleyen cok.
Hangi paketi ne kadara alıyorsunuz? Birde üstüne ne kadar aksesuar adı altında para talep ettiler? Bende 3 ay önce benzer şekilde aldım. Acaba şu an ne durumda diye meraktan soruyorum.
-
Elite paket, yaklaşık 750binTL'ye denk geldi. Liste fiyatı 705binTL.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X