5.500 hocam. |
Hyundai BAYON Ana Konu (25. sayfa)
-
-
Arkadaşlar tabela okuma ve şerit ortalama asistanını Ankarada açtıran var mı? Ben Ata'yı aradım merkezden talimat geldiğini, sadece tabela okumayı açacaklarını söylediler. Yarın unutmazsam Akbak ve Altınsoy'a da soracağım. -
Valla serviste böyle bir işlem yapılıyorsa söyleyin bizde açtıralım, lütfen bizi de bilgilendirin -
Ben yarın gün içinde Ata'ya gideceğim ve gerekli ne yapılabiliyorsa yaptıracağım.
-
Facebook sayfasına bakarsanız herkes açtırıyor hocam.
-
Facebook sayfasının linki veya adını paylaşabilir misiniz?
-
Ankaradaki üç servisle de konuştum. Sadece tabela okumayı açtıklarını söylediler. -
Tabii hocam, iki grup var, ikisi de aktif.
Hyundai BAYON TÜRKİYE | FacebookfacebookHyundai’nin Türkiye üretim merkezli ilk suv aracını daha yakından tanıyıp bilgi almak istiyorsanız,doğru adrestesiniz.https://www.facebook.com/groups/870312967064085/?ref=share&mibextid=NSMWBTHyundai BAYON TÜRKİYE 🇹🇷 | FacebookfacebookYeni Bayon ilgili yardımlaşma grubumuz.https://www.facebook.com/groups/503663390849130/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Tabela okumayı ben adaptif hız sabitleme ile birlikte çalışan bir özellik zannediyordum, sadece ikon görünüyormuş ekranda o kadar, vazgeçtim. Uğraşmaya değer bir şey gibi durmuyor.
-
Arkadaşlar merhaba havalar ısındı camları sanrufu her yolculukta açıyoruz fakat aracı durdurmadan kapattık az bi açıklıkta kalsa tekrar kontağı açıyoruz açık olan kısmı kapatıp tekrar kapıları kitliyoruz yani fiyatı 1 mio dayanmış araçta kumandadan cam indirme kaldırma olmaması üzücü ☹️ elite pakette vameı bilmiyorum ama sytle yok saha önce psa grubunda kullandığım 208 aracımda bile vardı.Sonradan bu özelliği yapabilirmiyiz bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim -
Elite pakette de yok maalesef; balkondan kilite basılı tutup aralık kalmış olan camı kapatayım dedim, olmadı, arabaya gitmek durumunda kaldım. 2011 model arabamda bile vardı şu basit özellik. Bir garip gelen de, şoför ve tavan harici camları kapanana kadar basılı tutmak gerekmesi.
-
Yok hocam dediğiniz gibi çok kayda değer bir özellik değil. Yani göstergede o tabelanın yanıp yanmaması çok da önemli değil benim için.
İnsanlar yeni oyunca alır gibi heves ediyor ama dediğim gibi çok da gerekli değil şahsen.
-
Mutlaka yapılabilir ama araçlar yeni ve garantili olduğu için şu an kimse ellemek istemiyor.
Bizim evin ikinci aracı Punto'nun cam tavanı kapıları kitleyince otomatik olarak kapanıyor. Sonradan eklenen bir özellik. Keza yine önceki aracım Cruze'a da Aliexpress'ten modül alıp obd soketine takmıştım. Açık olan sunroof ve camları kapıları kitleyince kendi kaldırıyordu.
-
Yaptıran arkadaşım olursa bilgi verirse bizde değerlendirelim bu arada ön cam için film veya başka önerisi olan varmı acaba .Tüm camlar filmli ön cam çok açık ve güneşi çok alıyor muayenede problem olmayanlar varmış ama -
12 Nisan'da plaka takılmış sıfır (2. el yani ama 41km'de aldım arabayı) aldığımda 900'e aldım dediğimde "Çok pahalıya almışsın liste fiyatı 764" demişti çevrem. O zaman burada "keza 900'e alıyorum 764 olan arabayı ama bakalım Temmuz liste fiyatı kaç olacak? E ben o zamana zaten kredimin bir de 4 taksitini ödemiş olacağım; bu sebeple kendi ekonomik planıma uygun geldi, aldım." demiştim. Maalesef tam 2 ay oldu bugün ve 930 oldu liste fiyatı ve sadece 2 ayda hem 900'e almış hem de 2 taksit ödemiş olduğum için kârdayım. Tabii reel bir kâr değil bu keza satsam yenisini almam imkansız ama siz beni anladınız. Hepimize sabır ve kolaylık versin, olmayana daha iyisini versin demekten başka çaremiz kalmadı.
-
Bayide bayon için orijinal basamak fiyatı nedir taktıran oldu mu acaba?
-
Arkadaşlar merhaba. Bu bayide tabela okuma açtıranlar hangi paket olduğunu söyleyebilir mi acaba. -
Bence taktırmayın yakışmıyor,bayon suv değil,sadece yerden biraz daha yüksek binek araç.quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Bayide bayon için orijinal basamak fiyatı nedir taktıran oldu mu acaba?
-
Merhabalar, radyoların loglarının nasıl yükleyebiliyoruz? Multimedya sistemi güncellemesi ile bu gerçekleşir mi? Tabii güncellemeyi henüz bilmiyorum/araştırmadım. Teşekkürler
-
Sitesinde update’ler var ama bizim navigasyona henüz bişey yok gibi
update.hyundai.comHaziran 2023 Navigasyon Haritası ve Yazılım Güncellemesi > Bildirim | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesihttps://update.hyundai.com/TR/TR/updateNoticeView/GpoRS4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X