Şimdi Ara

Hyundai elentra & Kia Cerato

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai elentra 1.6 crdi elite dizel otomatik ile kia cerato 1.6 concept plus dizel otomatik araçlar içinden hangisi tercih edilmeli, yakıt, performans ve fiyat olarak kıyaslayabilir misiniz? Ya da bu fiyatlara dizel otomatikhangi araç alınır?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ercal-as-elentra-1.6-crdi-elite-sadece-7.829-km-sunroof-boyasiz-419052661/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-asal-otomotiv-den-2016-kia-cerato1.6-dizel-dct-concept-plus-425248622/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserdar -- 22 Nisan 2017; 10:59:45 >

• Hocam düşünürseniz Kia bayisi 83 Liraya 2016 sıfır kilometre Comfort Dizel otomatik versiyonunu, 86'ya da full paketini bırakıyordu. O paraya alternatif Megane önerebilirim, ben de o civarda dizel otomatik bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış tasarımda elantra önde biraz. İç malzeme kalitesinde de cerato. İç tasarım yine elantra. İkisi de alaınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELANTRA be kardeşim ELANTRA

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bu durumda ilandaki fiyatlar çok uçuk kalıyor.

• Eski kasa Elantra yerine yeni kasa Cerato daha mantikli bence.
  • konu sahibinin paylaştığı ilanlardaki elantra "eski" kasa, cerato "yeni" kasa. Cerato yeni olduğu için alınır ama ilandaki aracin fiyati bana çok geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 22 Nisan 2017; 13:17:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an elantramı teslim almaya gidiyorum.87ye elite dct aldım.boşver ceratoyu çirkin o.Elantra çok yakışıklı,hem içi hem dışı.

• ilandaki elantra eski kasa ayricaya bayiye git 2016 araclari uyguna veriyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Nisan 2017; 13:12:31 >
  • Her ikisini de kısa süreli test sürüşü yaparak tanıdım. Elentra tasarım olarak önde. Ama cerato yalıtım ve donanım olarak önde. Yol tutuşunda cerato daha iyi geldi bana. Elentra biraz daha atik. Fiyatı hangisi daha az veriyorsa onu alın derim. Tabi elentra dan şanzıman şikayetleri vardı. Geri kaçırma yapıyormuş bazen. Yokuşunda vitese geç atma yüzünden.

• Elantra ama yeni ayrıca Samsun'da mısınız?Erçal a 500 metre mesafedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hocam düşünürseniz Kia bayisi 83 Liraya 2016 sıfır kilometre Comfort Dizel otomatik versiyonunu, 86'ya da full paketini bırakıyordu. O paraya alternatif Megane önerebilirim, ben de o civarda dizel otomatik bakıyorum.

Hocam bu hangi bayi acaba?
  • muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    Kia Oğuşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.