Merhaba en yakın arkadaşım aracını satıyor. Aslında biraz da ben beğendim. 2008 model 105 binde araç garaj araci Onceki sahibi full kaskolu kullanmış en ufak kusurlari kaskodan yaptırmış. Değişen parcalari on kaput ve sag ön kapi Boya sadece sol çamurluk 3000 tl hasar kayıtlı Aracı kullandım vites geçişleri sorunsuz torpido ve direksiyon yıpranmamış Arka koltuklar ekranli televizyon oyun vs Geri dönüş kamerası Abs Aracı 38.500 e bana bırakıyor. Siz ne diyorsunuz fikirlerinize önerilerinize ve elestirilerinize açıgim. Not: Eksper raporları doğrulandı.
SHIHAD kullanıcısına yanıt Arac makyajlı ve sade orjinal kasa ancak değişen 2 parca aklima takildi ilerde satista sorun yasar miyim diye
quote:Orijinalden alıntı: alican585858Arac makyajlı ve sade orjinal kasa ancak değişen 2 parca aklima takildi ilerde satista sorun yasar miyim diye2008 ise makyajsızdır. Hangi parçaların değiştiği önemli ayrıca satarkende ona göre satarsın
quote:Orijinalden alıntı: alican585858Değişen parca on kaput sag on kapıSağ taraftan hasar almış gibi. Airbag falanda açmıştır muhtemelen satışı biraz zor olabilir