Şimdi Ara

Hyundai i20 mi? Peugeot 208 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle araç aile arabası olacak 5 kişilik aileyiz 3 yetişkin 2 çocuk biri ben 18 bir tane babanne var.
    Normalde 2.elden araç planlıyodum ve insignia alacaktık babam 2. El istemeyip sıfır isteyince durum bu noktaya geldi mormalde babam bagaj istiyodu fikrini değiştirip boşver sanki çok tatile gidiyoz şehiriçinde kullancaz dedi.bana farketmez tam benlik arabalar valla
    Şimdi size soruyorum 208 mi i20 mi bütce 45 bin 1.2 donanımları oluyor.ve çekiş sıkıntı yaratır mı?
     Hyundai i20 mi? Peugeot 208 mi? Hyundai i20 mi? Peugeot 208 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 29 Eylül 2015; 13:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla babana söyle, olmaz o iş. Tıklım tıkış doluşursunuz o arabaya, hiçbir zevk de almazsınız. Dip dibe yol çekilmez ki. D sınıfı az kullanılmış bir araç bakın en iyisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Valla babana söyle, olmaz o iş. Tıklım tıkış doluşursunuz o arabaya, hiçbir zevk de almazsınız. Dip dibe yol çekilmez ki. D sınıfı az kullanılmış bir araç bakın en iyisi...

Haklısınız ama gelin bunu birde babama anlatın daha bir kaç aya kadar 2.el alacaktık astra,insignia tarzı adam bir anda fikrini değiştirdi dedi sıfır istiyorum bütcemize göre sıfır araçları çıkardım bunları beğendik normalde babam geniş bagajlı istiyodu şimdi sıfır isteyince bir şeylerden fedakarlık yapmak gerek.vallaha bana göre haba hoş hem sıfır hemde genç arabaları :)

• 208 i20 den daha küçük ama 5 kişiye i20 de küçük kalır.
    b sınıfı tercih etmeyin çok sıkışırsınız.
  • eğer sıfır istiyosanız rapid spaceback çok geniş bir araç.. hem c sınıfı fiyatına çıkmamış olursunuz hem de bi çok c sınıfından çok daha geniş bir araca binmiş olursunuz.. baz modelin liste fiyatı 50000 tl ama indirim alabilirsiniz.. ciddi şekilde düşünmenizi tavsiye ederim bu aracı
  • B sınıfı çoğu arabaya 5 kişi binmek zordur.

45 bine en azından c sınıfı alin. Bide 208 felan alirsan çok büyük zarar edersin. Gecen ay 3 tane satmış.

Ben olsam Cruze dizel otomatik bakarım. Mtv side bir alt kademeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

eğer sıfır istiyosanız rapid spaceback çok geniş bir araç.. hem c sınıfı fiyatına çıkmamış olursunuz hem de bi çok c sınıfından çok daha geniş bir araca binmiş olursunuz.. baz modelin liste fiyatı 50000 tl ama indirim alabilirsiniz.. ciddi şekilde düşünmenizi tavsiye ederim bu aracı

Vw grubu düşünmüyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cidden 3 mü satmış ben şok
    Halbuki tasarımı gayet güzel heleki iç tasarımk daha bir güzel direksiyonu çok seviyorum

• Akşam babama yorumları gösterecem büyük bir ihtimalle vazgeçebilir ama vazgeçerse sıfır 1.3 multi combi easy doblo bakabilir doblodansa bı araçlara ben rağzıyım aslında 2.elde 1.6 edition astralar 45 bine düşük kmli bulunuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.