|
Hyundai Ioniq 6, Türkiye'ye özel Advance donanımıyla artık daha ucuz
-
-
Sudan ucuz. 🤌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu aracın tasarımını begenıyorum
-
Bedava imiş ya hemen ailedeki her ferte birer adet almalıyım :))
Türkiye'ye özel dendigine göre baya bir özellikten kisip, kaliteden ödün vermişlerdir
600 km menzili olan model olsa iyi olurdu. Şu anda bu koşullarda burada 400 Km ile tek otomobil olarak alınamaz. Millet 2.otomobil olarak alır ancak. Zaten orta direk unuttu arabaya
-
Araç çok özel ve güzel. Fiyatı da çok rekabetçi olmuş. Elektrikli araçlarda çinli firmalara göre fiyatları baya bi aşağıya çekiyorlar.
-
Aracın halihazırda 1.860.000 TL olan versiyonundan ne farkı olacak? Bunlarda olsaydı haberde daha açıklayıcı olurdu.
Çinli firmalara,%54 gümrük vergisi uygulanıyor,naaber!!!
Progresive'i %10 dan cıkarıp,bunu da birkaç aya o fiyata getirirler,demedi demeyin.
Kör nokta görüntüleme, 360 derece çevre görüş, V2L özelliği, Park çarpışma önleme asistanı, güvenli çıkış uyarısı, kör nokta çarpışma önleme sistemi, koltuk ısıtma ve soğutma, Bose ses sistemi, akıllı park yardım asistanı, ısıtmalı direksiyon ve bel desteği gibi donanımlar yok.
-
Ne varmış ki ozmn :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanımlısı bizim neyimize zaten. Ne haddimize de donanımlı araç isteyeceğiz. Bir direksiyon bir pedal neyimize yetmiyor. Murat 124 elektriklisini yapsınlar da hepimiz donanım kasmaktan kurtulalım.
-
şuanda kullandığım içten yanmalıya göre tek eksiği koltuk ısıtmanın gitmesi oluyor ama benim için v2l olmaması üzücü sadece.
-
bu arada nesi türkiyeye özel anlamadım. ioniq 5'ten beri abd vs ülkelerde zaten se, sel ve limited diye 3 donanım vardı, bize bugüne kadar hep tek donanım dolu paket geliyordu.
-
Arabanın 4 tane tekeri bir de direksiyonu kalmış, Türkiye'ye özel dedikleri herhalde elektrikli ve şık gözüken Renault Symbol.
-
Zaten geriye vites, direksiyon ve lastikler kalmış. Camları da Manuel yapsalarmış keşke.
symbol yazan, geriye 4 teker kalmış yazan, acaba siz hangi araçları kullanıyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz diye merak ettim.
çıkartılan özellikler çoğu araçta zaten olmayan özellikler ve bu hali bile çoğu araçtan dolu
hyundaı motorsHyundai IONIQ 6 : Teknik ve Donanım | Elektrikli Otomobil | Hyundai Türkiyehttps://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/ioniq6/teknik-ozellikler -
Bence 1.640.000 TL için bu donanım seviyesi hiç yeterli değil, yeterli bulan varsa aracı alabilir tabi.
Yalnız araba çok çirkin
Türkiye'ye özel dendigine göre baya bir özellikten kisip, kaliteden ödün vermişlerdir
|
Kör nokta görüntüleme, 360 derece çevre görüş, V2L özelliği, Park çarpışma önleme asistanı, güvenli çıkış uyarısı, kör nokta çarpışma önleme sistemi, koltuk ısıtma ve soğutma, Bose ses sistemi, akıllı park yardım asistanı, ısıtmalı direksiyon ve bel desteği gibi donanımlar yok.
|
Zaten geriye vites, direksiyon ve lastikler kalmış. Camları da Manuel yapsalarmış keşke.
|
Sudan ucuz. 🤌
|
haberi düzgün yaptığınız için teşekkürler. şiftdelete fiyatı yarı yarıya düştü diye yazmış. peynirci ÖTV'si %10 olunca fiyatı 1.3 milyon TL düştü demiş. aracın şarj hızı 175kw . 350kw değil. araç çıktığından beri haber siteleri yanlış bilgi veriyor . yeni porscheler bile 320kw civarı. 350kw değeri testin yapıldığı şarj istasyonlarının gücü 175kw https://ev-database.org/car/1717/Hyundai-IONIQ-6-Standard-Range-2WD 233kw https://ev-database.org/car/1719/Hyundai-IONIQ-6-Long-Range-AWD |
Benzer içerikler
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- x ücretli mi
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- telefonu webcam olarak kullanma
- instagram ana sayfa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X