Şimdi Ara

i450 mi w810 mu motorola L9 mu (müzik için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ya 300 -400 ytl arası olan bir müzik telefonu arıyoruz almışken eskitelim istiyoruz o yuzden bu fiyatlara en kalitelisi hangisi olabilir bu saydıklarımdan ;i450 mi w810 mu motorola L9 mu??? bu üçünü karşılastırabilirmisiniz yada farklı secenekler de güzel olur ; yardımcı olursanız sevinirim..

• i450
  • w910i bence daha iyi seçim
  • i450.
  • w810i
  • i450 diyen arkadaslar konusurken karsı tarafın sesi az geliyo deniyo yada karsıya sesin gitmemesi durumu varmış bunlardan endise ediyorum bunun yanında menüsünü inceledim alışması zor gibi geldi o müzik menüsünü acan üst sürgü tuşu da oyle sizce pratikmidir?
  • kesinlikle i450 diyorum ses kalitesi süper......
    heleki siyahı da çıkmışken.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w810i
  • Samsung i450 ses kalitesi açısından daha başarılı bir modeldir, zira Nokia N91'e rakip olarak gösterilen tek telefondu.
  • imzaye bakılırsa arkadaş e8 almaış :)

hem dış hoparlörde,
    hemde 3,5mm girişiyle kulaklıkta en iyi, en güçlü müzik başarımı i450 ye aittir.

üstelik symbian sistemi ve büyük ekranı göz ününe alındığında taşınabilir divx player olarak da kullanılabilir.., yani sadece bir müzik telefonu olarak görmek yanlış olur..
  • ben benim telefonumdan çok memnunum, E8 süper bir cihaz bu soruyu başka bir arkadaş adına sordum :) yoksa hepsini geçerim E8 derim :D fiyatı daha uygun olsa başlıktaki telefonlara yakın olsa E8 alacak zaten hayran kaldı başka bişey düşünmez :D bayadır araştırıyor oda. karşılaştırıp E8 kadar iyi değil diyor almıyor :D en son w610i ye baktık. E8 olamadığı için bu fiyat aralığında içlerinden samsung da karar verdik ikimizde. teşekkürler yardımlar için bir haftaya alacak oda telefonunu sanırsam. bütçeniz elveriyorsa E8 derim herkeze müzik ses kalitesi malzeme kalitesi ve aldığı ödüller yetiyor anlatmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeSHarK -- 1 Ekim 2008; 23:33:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.