Şimdi Ara

İ7 4790k'nin 1300 TL civarı olması? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be, zamanında 6900k 1200 civarı gtx 1080’ler 2000 civarı satılıyordu da pahalı diyorduk. Dolar artmaya başladıktan sonra fiyat takibi yapmayı bırakmıştım. Şimdiki fiyatlara bak Allahım ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milletin degrade olmuş yaşlı işlemcileri. Bu fiyatlara alanın aklını seveyim...

Ryzen 3600 ❤

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    Amd dandik diyorsun yani

• Yanlış anlaşılmasın, tabiki 4790k güncel aynı fiyattaki işlemciler ile aynı performansta değil ama artık eski işlemcileri bulamıyoruz piyasada. Benim anakartım 2012 üretimi, x79 yongam var. Zamanında i7 3960x taktım, o zamanlar bile zor bulunuyordu, şu an hiç bir yerde bulunmayan bir işlemci. Anakartımda aynı şekilde, başına bir şey gelse herhangi bir x79 anakart almaya kalksam 1000 liradan başlıyor, 3960x de geçenlerde sarı siteye 1500 liradan koyan görmüştüm. Arz talep meselesi boyutunu geçti durum, eğer elindeki piyasada çok bulunan bir ürün değilse hemen fiyat şişirme politikası... Umarım işlemcim ve anakartımın başına bir şey gelmez
  • i7 4790k'nın ömrü ne kadar kaldı? 6 senelik bir işlemciye 1200 lira verilir mi? Ondan daha güçlü daha iyi Ryzen 5 2600 800 lira. 1000 liraya git ram anakartta al, en azından sistemin ömrü uzasın. 600 lira az vermek için ederinin 4 katı pahalı olan işlemci satın alınmaz eyyy intelfanboyları. Babanızın şirketiymiş gibi savunmayı bırakın artık.
  • Neden mi o kadar pahalı?
    Çünkü 4790k z97 anakarta takılabilecek en güçlü işlemci
    Türünün son örneği üretimi yok talep fazla arz yok.
    Eski sistemlere can veren bir işlemci. Elinde eski sistemi olanları baştan sistem dizmekten kurtarıyor. Üstelik neredeyse günümüz sistemlerine denk bir performans veriyor

• intel'in 4. ve devamı olan tüm serilerinin 2.eli aşırı derecede pahalı. kasayı upgrade etmek için i5 4460 alacaktım fiyatları görünce gittim ryzen sistem dizdim gayette memnunum. kaç senelik işlemcilere halen daha saçma sapan fiyat yazıyorlar. ellerinde patlar.
  • piyasası o kadar iyiyse satalım eldekini (i7-4770k)
  • Zamaninda i5 4690 islemciyle z97 anakart aldim sozde 5.nesil i7 serisi islemciyle guncelliycektim intel 5. Nesili pas gecip bize kazık atti... şimdi i5 4690 la rtx 2060 kullanıyorum ..gta da yuzde kirk darboğaz var

• Herkes kendi malını istediği fiyattan satar. Alan da alır size ne? Bizim ülkemizin insanının problemi her duruma bit lafları var. Elime 4790k 7700k geçerse 1500den koyacağım direkt.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

Herkes kendi malını istediği fiyattan satar. Alan da alır size ne? Bizim ülkemizin insanının problemi her duruma bit lafları var. Elime 4790k 7700k geçerse 1500den koyacağım direkt.
    Ben 7700K gecerse 2250 koyarım Elimi opene 2000TL den veririm.

Satıcının hicbir sucu,gunahı yok.Alıcı 1500 vereyim 2000 vereyim bana ver diyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Ben 7700K gecerse 2250 koyarım Elimi opene 2000TL den veririm.

Satıcının hicbir sucu,gunahı yok.Alıcı 1500 vereyim 2000 vereyim bana ver diyorsa...

Alıntıları Göster
    :D gel satayım sana lian li'yi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

:D gel satayım sana lian li'yi :)

Alıntıları Göster
    İnsallah Hocam...
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    7600k ları 1500e satıyorlar ve alıcısı da çıkıyor çok acayip bir dönemdeyiz

• algoritma kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık.

Tutturmuşlar bir "sistemi olan adama 10 senelik işlemci ucuza gelir" masalı. Sakız gibi her yerde bu hikaye var. Sanırsın ikinci el işlemci alan adam, ikinci el anakart satamayacak. Sen çöp işlemcini 1500 liralara varabilen fiyatlara satabiliyorsan bir başkası da anakart-ram-işlemci kombosunu en kötü senin istediğin fiyata satar. Üzerine de 1500 koyar, gider yeni sistem döşer.

Millet kendini çok zeki sanıyor herhalde. Her yer çiftlik bank tosuncuğu dolmuş.

• Fazla kafa yormaya gerek yok. Ryzen 3300x geldi, onu alın ve devam edin.
  • ben kendimden bilirim yıllardır kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum 4790k işlemciyi her oyunu 6 yıldır full ayarlarda hiç sıkıntısız şekilde oynuyorum (ekran kartı ise gtx760 gtx 960 gtx 1070 rtx 2060 ile kullandım) fiyat konusunda ise birşey diyemem fiyatı fazla gelenler gider amd alır patates olur bir süre sonra

geçmişteki konum vay be yıllar
    https://forum.donanimhaber.com/sistemin-nasil--98124933#98124933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCiT[35] -- 22 Mayıs 2020; 2:14:14 >
  • Daha geçen ay z97 ddr3 kartım pert oldu, elimde i3 4160 ve 4 tane 16gb ram elimde kaldı, o zaman bozulmuşken bir i7 4790k alayım dedim ama one fiyatlar 1200 1700 arası uçmuş, çüş.

El mahkum gidip i5 4670 işlemci aldım, yarıdan daha az fiyata. gtx 960 4gb yine uzunca bir beraberiz yine :D
  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt
    Burda amaç bu paraları verecek arkadaslari bilinclendirmek yoksa satici istedigi fiyati ceksin

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Vay hayalci hocam, gio duruyor mu :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.