Şimdi Ara

İçim sıkılıyor, bir garip gerçekten..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçim bir garip böyle çok sıkılıyorum ve hayatımda dinlemediğim şarkıları dinliyorum.
    İçimde bir şey var.. Böyle özlem gibi, bir şeyleri çok özlüyorum ama ne özlediğimi cidden bilmiyorum..
    Yapacak bir şey var mı onuda bilmiyorum.. Özgüvenim yok, kendime güvenim yok sosyal fobilinin tekiyim..

16 yaşındayım, okumuyorum, çalışmıyorum evdeyim sürekli..
    Çalışmak isterim ama iş bulamıyorum kendime göre' neyse sorun o değil yukarda anlattıklarım gibi sorunlar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Noise34

İyi akşamlar,

İçim bir garip böyle çok sıkılıyorum ve hayatımda dinlemediğim şarkıları dinliyorum.
    İçimde bir şey var.. Böyle özlem gibi, bir şeyleri çok özlüyorum ama ne özlediğimi cidden bilmiyorum..
    Yapacak bir şey var mı onuda bilmiyorum.. Özgüvenim yok, kendime güvenim yok sosyal fobilinin tekiyim..

Çalışmak isterim ama iş bulamıyorum kendime göre' neyse sorun o değil yukarda anlattıklarım gibi sorunlar var..

Nasıl okumuyorsun, açıktan mı okuyorsun yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: Noise34

İyi akşamlar,

Nasıl okumuyorsun, açıktan mı okuyorsun yani?

Mesleki Açık okuyorum aynen ama bu gidişle kalacağım.
    Derslerden yana sıkıntı yok ama, baya bir devamsızlık yaptım..
    İşte hep bu sorunlardan dolayı, gitmek bile istemiyordum okula..(

• Yok sıkıntı yapma hocalarla konuş en azından. Devamsızlık sorununu halledersen okulu derslerini de halledersin zaten.. Çalışmalarını yap, okulu bitirdikten sonra bugünlere gülerek bakacaksin. Hele ki sen meslek lisesindesin, bölümün ne bilmiyorum ama direkt çalışma hayatına girebilirsin 18 ini geçtikten sonra. Bu yüzden biraz sabretmek lazım. Köprüden geçene kadar ayıya dayı de, okula gidiver. Hem uğraş olur hem de meslek kazanmak için adım atmış olursun

• Ben senin gibi değilim ama içimde bilinmez bir sıkıntı

Hocam siz niçin bu kadar güzel yorumlar yapıyorsunuz :) @trustem.111 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 4 Aralık 2015; 20:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ben senin gibi değilim ama içimde bilinmez bir sıkıntı

Hocam siz niçin bu kadar güzel yorumlar yapıyorsunuz :) @trustem.111 )

Eyvallah da kime göre neye göre güzel? Ben gerçeklerden bahsediyorum aslında..

• Mantıklı bir o kadar da yardımcı, rehberlik edici yorumlarınız var önceden de görüyordum paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 4 Aralık 2015; 23:33:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özlediğin şey bence okul kardesım ama açıktan gittiğin değil normal devlet okulunu özlüyor olabılırsın ordaki ortamı arkadaşlarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.