Şimdi Ara

İETT Şoförü ile Yolcu Arasında ki Kısa Diyolog.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün herzaman ki gibi yorgun bir şekilde işten çıktım, durakta İETT bekliyorum. Herneyse bir kaç dakika geçti otobüs geldi, yolcular bindi vs.. Tam otobüs hareket etmek üzereyken bi bayan şoföre "bu otobüs nereye gidiyo" diye bi kaç kere sordu. Şoförde artık dayanamadı vee
    "Gel abla pikniğe gidiyor!!! görmüyormusun önde yazıyor nereye gittiği" demez mi. Yarıldım, fena şekilde gülmemek için kendimi zor tuttum. Diğer yolcularda aynı şekilde.

Tabi şoförün tavrı biraz sert oldu, bu şekilde cevap vermeside yanlış tabiki.

• adam zaten bütüngün direksiyon sallıyo..

kadında gözünü açıp baksın nereye gidiyor kocaman panel koymuşlar öne ya heryere...
  • ben de bazen sorarım hele böyle bi cevap versin
  • ters cevap vermemeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

ters cevap vermemeli

kolaysa sen yapsana o işi...
  • şurdan geçiyomu desinde nereye gidiyoda denmez artık. yaşlıysa o ayrı tabi okuyamıyodur falan
  • o soru kimbilir o soföre günde kaç kez soruluyor? Adam bence haklı.İnsanlar tabelayı okumadan soruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iimiş yaa...tranvayda otobüs vakası dakadın nereye gittiğini bilmeden mi binmiş otobüse enteresan
  • YA ARKADAŞLAR BU DİREKSİYON SALLAMK NASIL OLUYOR BEN HİÇ RAST GELMEDİMDE. İPMİ BAĞLIYORLAR TESPİH GİBİ YOKSA SALINCAK OLAYIMI..
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

adam zaten bütüngün direksiyon sallıyo..

kadında gözünü açıp baksın nereye gidiyor kocaman panel koymuşlar öne ya heryere...
  • quote:

Bizim burda Eskişehirde de tranvayı süren adam tranvayın içine yolculara mikrofon ile bir uyarıda buluncaktı...

Adam mikrofonu test ediyordu "Sss..Bir...Ki" baktı mikrofon bozuk sandı,halbuki duyuyordu herkes...

Adam sinirlendi "hay aq böyle mikrofonun" deyince koptu tüm tranvay,herkes yerlerdeydi...

Adam bari hâlâ işine devam ediyor mu?

• o adamlar günün kaç saati direksiyon sallıyo sizin haberiniz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

YA ARKADAŞLAR BU DİREKSİYON SALLAMK NASIL OLUYOR BEN HİÇ RAST GELMEDİMDE. İPMİ BAĞLIYORLAR TESPİH GİBİ YOKSA SALINCAK OLAYIMI..
    quote:

Deyim diye birşey var ya hani bazen kullanırız. Hatta bide mecaz anlam vardır. Onuda arada bir kullanırız. Öğretmenleriiz öğretmedi mi bunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Orjinalden alıntı: Tulgacan

YA ARKADAŞLAR BU DİREKSİYON SALLAMK NASIL OLUYOR BEN HİÇ RAST GELMEDİMDE. İPMİ BAĞLIYORLAR TESPİH GİBİ YOKSA SALINCAK OLAYIMI..
    quote:

Deyim diye birşey var ya hani bazen kullanırız. Hatta bide mecaz anlam vardır. Onuda arada bir kullanırız. Öğretmenleriiz öğretmedi mi bunları?

Dağlarda öğretmenmi vardı...

• quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

ters cevap vermemeli

şöförle konusmak yasak değilmi kardeşim daha ne soru soruyorsun.
  • ikiside haklı
  • ne kadarda direksiyon sallasa o lafı söylememeli kendini koymalı onun yerine veya eşini annesini kızını
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

ne kadarda direksiyon sallasa o lafı söylememeli kendini koymalı onun yerine veya eşini annesini kızını

İstanbul trafiğinde direksiyon sallayan bir şöfürün bukadarını bile demesi iyi bence.
  • müsait bir yerde inecek var
  • direksiyon salııyoda hayrına mı sallıyo para için direksiyon sallıyo öyleyse polis te herkese jop sallasın itfaiye suyu milletin üstüne sıksın zabıtalar dükkanların camlarını kırsın ne güzel iş oh nasılsa stresteler o şeref haysiyet yoksunu insan hiç düşünemiyomu o insanın belki okuma yazması yok belki parası yok yanlış bi otobüse binip yolda kalmaya cesareti yok ama bizim insanımız genelde hayvani düşüncelere sahip olduğu için asla biribirini ısırmadan bişey yapamıyor ben bile okuma yazma bildiğim halde otobüse binerken şüpheye düşüyorum örnek adamlar çağlayan otobüsüne yıllardır gürsel mahallesi tabelası asıyolar ama gürsel mahallesinin ucundan bile geçmiyor otobüs 2-3 sene öncede gürsel mahallesi için 54g diye bir otobüs hattı vardı o hatta hergün hatalar oluyorrdu bize gelen misafirler bile tabelaya güvenip bindikleri otobüsün kendilerini uzakta indirdiğini söylüyordu

önce insan olmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

direksiyon salııyoda hayrına mı sallıyo para için direksiyon sallıyo öyleyse polis te herkese jop sallasın itfaiye suyu milletin üstüne sıksın zabıtalar dükkanların camlarını kırsın ne güzel iş oh nasılsa stresteler o şeref haysiyet yoksunu insan hiç düşünemiyomu o insanın belki okuma yazması yok belki parası yok yanlış bi otobüse binip yolda kalmaya cesareti yok ama bizim insanımız genelde hayvani düşüncelere sahip olduğu için asla biribirini ısırmadan bişey yapamıyor ben bile okuma yazma bildiğim halde otobüse binerken şüpheye düşüyorum örnek adamlar çağlayan otobüsüne yıllardır gürsel mahallesi tabelası asıyolar ama gürsel mahallesinin ucundan bile geçmiyor otobüs 2-3 sene öncede gürsel mahallesi için 54g diye bir otobüs hattı vardı o hatta hergün hatalar oluyorrdu bize gelen misafirler bile tabelaya güvenip bindikleri otobüsün kendilerini uzakta indirdiğini söylüyordu

önce insan olmak lazım

Hay ağzına sağlık..bişi yazmıcaktım ama bu yazıyı görünce iyi oldu dedim...nefret ediyorum halk otobuslerinden istanbulda ve hergun buyuyor nefretim...sabahları 4 durakcık mesafe gidiyorum hani butun gün direksiyon sallıyor ya zavallı şöforler sabahın köründe bile zıvanadan çıkmış bir sinirle iş yapıyorlar ...trafik var işte ani frene basıp sana taşınmak için para vermiş milletin içini bi öne bi arkaya sallayıp duruyorlar az ses edenide bi dövmedikleri kalıyor....hepsi külhanbeyi hepsi kavgaya hazır ...aslında otobuslerin tekerlerini sökücen millet önkapıdan binip parasını ödeyip arkakapıdan inse gene mutlu olmaz tipler bunlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.