Bildirim
İkinci el captiva alınır mı ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam şehir içi 12-13 lt yakıtı göze alıyorsan alınabilir sonuçta geniş kullanışlı bir suv parça konusunda sıkıntı yaşamazsın -
Parça sıkıntı değil, önemli olan üstteki arkadaşın da dediği gibi 12 litre tüketimi göze almanız. Sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa almamak için bir sebep yok, bu paraya taş gibi tam anlamıyla suv. -
Babam 2009 senesinde almıştı 0 olarak 1 sene sonra o kadar yakmasına dayanamadı sattı tabi kazada yapmasının payı var ama çok yakmasından şikayetçiydi fazlaca -
Hocam captiva değilde bir ufağı Trax var.Arkadaşım aldı.Full manuel 1.6 benzinli+lpg .25 krş yaktığını söylüyor.Çok memnun.
Captivada tank gibi çok oturaklı bir araç.Aracın kalite algısı çok yüksek.Eğer vergi ve yakıt işi olmasa o araç piyasayı süpürürdü. -
Vergisi yukse 2,0 motor var
2000 civarı mtv var yıllık -
Chv'nin her arabası alınırda.Nedense o model diğerlerine göre aşırı derece yakıyor. -
Yakıtı da geçtim, piyasada temizi zor bulunur. İyi araştırmak lazım hocam. Yoksa güzel araç. -
Yakıtı sorun etmeyecekseniz (şehir içi 10 litre altını göremezsiniz) gayet alınabilecek bir araba kaliteli ve lüks havası olan oldukça donanımlı ve kullanışlı bir araç 1.5 senedir 2007 modelini kullanıyorum yakıt dışında çok memnunum parçası da sorun değil -
Araç eski nesil dizel motor.
Eski nesil tork konvertörlğ şanzuman.
4 çeker ve 7 koltuklu.
Ve en önemlisi tamı tamına 2000 kilo hocam.
Yani opele helal olsun nasıl bi mühendislik o arabayı 2000 kilo yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 14 Haziran 2017; 2:25:28 > -
aziz kancar ın bir test sürüşü videosunu izledim ve videonun sonunda 55 - 60 bine bu araç alınır diyordu ..
direksiyonunun hissizliği, yakıtının fazla olması ve aşırı gürültülü bir motora sahip olması ise dezavantajları olarak geçiyordu ..
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .. -
Volvo XC90 al ömür boyu bin. -
quote:
Orijinalden alıntı: choiboungee
Volvo XC90 al ömür boyu bin.
2006model 2.4 d5i bile 70e yakınken xc90 demek... -
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
quote:
2006model 2.4 d5i bile 70e yakınken xc90 demek...
Bahsettiğiniz model malum sitede 58 den başlıyor 70 degil. Pazarlıkla 55 e de iner. Ayrıca 2.9litre de alternatif secenek olabilir sitede mevcut. 3.2 Tuareg den az yakar, yanında vergi indirimi de cabası. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-
quote:
2006model 2.4 d5i bile 70e yakınken xc90 demek...
Cebimde 60bin olsa fx35 e girerdim orası ayrı -
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Parça sıkıntı değil, önemli olan üstteki arkadaşın da dediği gibi 12 litre tüketimi göze almanız. Sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa almamak için bir sebep yok, bu paraya taş gibi tam anlamıyla suv.
şu cruze olan adamı dinlemeyin parça sorun
! -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWaen
quote:
Parça sıkıntı değil, önemli olan üstteki arkadaşın da dediği gibi 12 litre tüketimi göze almanız. Sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa almamak için bir sebep yok, bu paraya taş gibi tam anlamıyla suv.
!
seni mi dinlesinler hüseyin??? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWaen
quote:
!
Ah hüseyin ah, bırakamadın şu trollüğü. -
bizim komşu aldı geçen hafta 2011 dizel dusteri vardı otomatik almak için sattı
62 bine almış 2011 model
350 km deki ortalaması 10,5 litre aracı kısa süre sürdüm duster ile yakıt ve gidiş olarak kıyaslarsam iki katı yakıyo yarısı kadar anca gidiyor.
ama araç tank gibi o his var ancak araç neredeyse yerinden kalkmıyo -
Ne tüketim memnun eder,
Ne kalite,
Ne arazi kabiliyeti
Ne sorunsuzluk
....
Avrupadan çekileli 3 yıl oluyor ,7 yıl daha parça tedariği zorunluluğu var , o kadar.
Benzer içerikler
- radyatör yedek su deposu çatlak
- yakalamalı aracı saklamak suç mu
- ankara chevrolet servis tavsiye
- koah hastası engelli raporu ile araç alabilir mi
- tüvtürk stepne hafif kusur mu
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- volvo xc90 elektrikli
- tesla şarj ücreti
- pagani utopia
- peugeot 2008 allure 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X