Şimdi Ara

İlginç...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde farkettiğim bir şey var, bugün de aklıma geldi. Şuan dışarıda gezerken utangaç olan ben, aslında eskiden değilmişim.

Hatta lisedeyken göbekli muhabbeti gibi bir şey olmuştu, bahçede göbeğimi açıp arkadaşlarıma göstermiştim. (ki göbekli değildim)

Bir de himym dizisinde birisiyle uzun süredir görüşülmediğinde bir kazanan bir de kaybeden vardır deniliyordu, o yüzden ben de kilo vermeye karar verdim.

Konuya mesaj yazmayabilirsiniz, lakin inşallah kilo verirsem ileride okumak için yazdım.

• alışmış olduğun ve rahat olduğun ortamda rahat ve "normal" davranman gayet normal
    hele de "küçük" yaşlarda "alışmış" olmadığın yerlede dahi rahat olabilirsin (açıklamak isterdim ama yoruldum:D)
    ergenken de değişik bir ruh haline girersin yalnız kalırsan zordur yalnızlığından çıkman (yalnızlık arkadaşın olup olmaması bile olmayabilir felsefi bi boyutta bile olabilir :D )
    arkadşın varsa hangi ortamda çevrede takıldığın da önemli okulda rahat olup sokakta rahat olmak da ayrı sınıfta rahat olup okulda kasılmak da ayrı 2-3 ark arasında rahat olup sınıfta olmamakta ayrı :D
    // javada çift slash (galiba böle yazılıyordu di mi :D ) kodu etkilemez bu da cevabı etkilemiyo ister oku ister 2 satırı atla :D zateb önemli bişi de yazmıcam cevapla alakalı olan da ne kadar önemli
    of bi bitiremiyorum cümleleri 3 satır oldu bu ara :D
    bu sefer aklıma geldikçe yazdım sondaysam ortaya daldım ha neden mi aslında bu yazdıklarımı en son yazdım yapcak bişeyim olmadığından da uzatmadım vizelere hazırlanıp girmediğim derslere çalışabilirdim
    ama sadece yaptım nedeni bilmek istemedim:D nese altta yazdığımı oku :D
    ben de genelde utangaç/çekingen bir yapıdayım ama alışmış olduğum arkadaş ortamlarında veya benimsediğim mekanlarda rahatımdır
    ve her ortamda çekingen olan bir sürü aşırı asasyel sosyofobik insan tanıdım hepsini biraz açınca bir sosyel patlama yaşıyorlar
    ve tut tutabillirsen :)
    senin asıl sorunun ne biliyor musun ?
    (soru benden cevap senden )
    (rezil olma korkusu ,sosyofobi falandı filandı diye uzatırdım ama cevabı sende saklı )
    edit medit yapmıcam yanlış yazdıysam da yazdım :D uykusuzlun etkileri :)

• Şu ana kadar şu forumda okuduğum en samimi mesaj galiba.

(2004'den beri burdayım :D, ayrıca ergen değilim zaten 8 senedir burada olmazdım yoksa.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.