Şimdi Ara

İlk Araba Seçimi - Clio-Corsa-Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk arabamı almayı düşünüyorum. Acemi olmam sebebiyle yüksek fiyatlı bir araç almak istemiyorum. 98-2000 arası Clio - Corsa ve Polo arasından en iyi seçim sizce hangisi olur? Bu marka ve model araç kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Benim için önemli özellikler...
    Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması
    2- Sorunu az olması, olsa da ucuz bir çözümü olması

Önemli olmayan özellikler
    1- Performans (zaten acemiyim yavaş kullanırım ve hız yapmayı seven birisi de değilim)
    2- Konfor

• polo daha iyi olur
  • Bende poloyu öneririm , ayrıca o golfe de bak derim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo'daki endişem
    1- Sorun çıkarırsa pahalıya mal olması
    2- Diğer araçlara göre donanım eksiklikleri
    3- Lpg ile uyum sıkıntısı çektiği söylentsi ve bu arabayı tercih edenlerin genelde tercih etmemesi
  • clio, ucuz parca, yakıt tüketimi, bol usta, hareketli ikinci el piyasası nedeniyle ilk tercihiniz olsun.
  • Polo gibi bir böceğe o parayı verirsen sen Allah taş yapar clio al yeni bir çağa geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

Polo gibi bir böceğe o parayı verirsen sen Allah taş yapar clio al yeni bir çağa geç

Keşke bir de okusanız.

quote:

98-2000 arası Clio - Corsa ve Polo arasından en iyi seçim sizce hangisi olur?

demiş.

quote:

Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması

Sorunuzun cevabı clio gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mosan

quote:

Polo gibi bir böceğe o parayı verirsen sen Allah taş yapar clio al yeni bir çağa geç

Keşke bir de okusanız.

quote:

demiş.

quote:

Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması

Aslında okudum o kısmını nasıl atladım anlamadım ama yinede seçenekler clio diye söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mosan

quote:

Keşke bir de okusanız.

quote:

demiş.

quote:

Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması

Az yakma ve ucuz çözüm için en ideal Clio galiba
    Clioların iç dizayndaki plastik malzemede ve kaportasında kalitesiz malzeme kullandığı için önermeyenler var. Ama temizini bulunca pek de sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Poloyu önerenler neden öneriyor acaba? VW markasından ötürü mü?

• az yakması bakımından polo yu öneririm fakat iç tasarımı hiç hoşuma gitmiyor sizi bilmem de :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

az yakması bakımından polo yu öneririm fakat iç tasarımı hiç hoşuma gitmiyor sizi bilmem de :/

benzinli araçlarda 40 kuruştan aşağı yakan yok artık heralde. Poloya da lpg önermiyorlar.
  • ikisinin ortası bak gorunuyor oradan Corsa diye. düşünmeden alablirsin B kasada bir tek krionik direksiyon kutusu sıkıntısı vardır iyice kontrol ettir al hiçbirşey olmaz sonra. hayırlı olsun
  • Yazdığınız kriterleri göz önüne alırsak,size en uygun araç clio bence...
  • Corsa derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLio ilanlarından birinden alıntı : "sağ ön çamurlukta kırık var fotoda görünüyor.. birisi oturmuş. o yüzden kırılmış..."
    ilginç geldi bana. böyle şeyler duymak da tereddüte sokuyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

Corsa derim.

Nİçin Corsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz_bucak

Merhaba Arkadaşlar
    İlk arabamı almayı düşünüyorum. Acemi olmam sebebiyle yüksek fiyatlı bir araç almak istemiyorum. 98-2000 arası Clio - Corsa ve Polo arasından en iyi seçim sizce hangisi olur? Bu marka ve model araç kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması

1- Performans (zaten acemiyim yavaş kullanırım ve hız yapmayı seven birisi de değilim)
    2- Konfor

Ben de geçen sene bu zamanlar senin durumundaydım yani ilk arabamı alacaktım ve imzamdaki arabayı aldım. Yani 2003 model palio 1.2 16V sıralı sistem lpgli. Hem az yakıyor hem de parçası ucuz. Aynı zamanda satmak istediğinde elinden çıkarman çok kolay oluyor. Palio, Clio gibi arabaların ikinci ellerinde sıkıntı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: aziz_bucak

Merhaba Arkadaşlar

Tabii ki Ekonomi
    1- Az yakması

2- Konfor

Ben de geçen sene bu zamanlar senin durumundaydım yani ilk arabamı alacaktım ve imzamdaki arabayı aldım. Yani 2003 model palio 1.2 16V sıralı sistem lpgli. Hem az yakıyor hem de parçası ucuz. Aynı zamanda satmak istediğinde elinden çıkarman çok kolay oluyor. Palio, Clio gibi arabaların ikinci ellerinde sıkıntı olmuyor.

Memnun kaldınız mı peki araçtan? Özel olmazsa kaça almıştınız arabanızı?

• fiyat aralıgınız nedir?
  • yakıt yedek parça ikinci el gibi konularda clio almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.