Şimdi Ara

ilk arabam ne almalıyım lütfen yardımm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 32 yaşında bir anneyim. ilk aracım olacak 10 yıldır hiç kullanmadım. 650-700bin bütçem var. B segmenti otomatik ne araç almayım 3 haftadır karar veremedim.

clio

polo

fabia

i20

bunların arasında kaldım. aklımdan yaris micrada geçmiyor değil.iç hacim olarak fabia daha rahat geldi keza bagaj.ne önerirsiniz

• fabia tavsiye ederim, diğer modellere göre içi ve bagajı daha geniş. motor ve altyapısı polo ile aynı zaten ama fiyatı daha uygun poloya göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasınızı atana kadar parçası ucuz ve bulunabilir, yakıtı çok düşünmemek icin dizel bir araç bakabilirsiniz. Şahsi düşüncem bu iki kriter haricindekiler fiyat/model yılı ilişkisine kalıyor. Beğendiğinizi alıp geçin yani, dipsiz kuyu çünkü.

• i20 nin dehşet bir ikinci eli var teyzemin aracını bu hafta ilana girdiğim gün sattım hemde fiyat kırmadan.

i20 tavsiye ederim

• Şu senaryo için i20 ya da Rio çok uygun, hatta Rio 1.4 6 ileri tam otm vites kadın kullanıcılar için ideal, yakıtı fazla olur ama şanzıman bozuldu motor bozuldu derdi olmaz.

• Polo ve Fabia şanzımanı sorun çıkarmaya gebe araçlar. Bunun yanında acemiyseniz diğer iki seçenek olan Clio ve i20 ye göre parça ve yedek parça maliyeti de bir tık yüksek olacaktır. Sizin yerinizde olsam i20 tercih ederdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stage 3 scirocco 1.4 TSI öneririm  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i20

• İç ve bagaj hacmi en geniş fabia. Otomatikte Polo ile birlikte en iyisi. 4 ileri demode bir şanzımana sahip i20’den fersah fersah iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 31 Mart 2024; 0:2:48 >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Polo şanzımanda sıkıntı çıkarıyor demişler.ama dediğiniz gibi bagaj fabia aralarında iyi

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    1 aydır favorilerimde asla fiyat düşmüyor. Temiz Bi araçta 750 bin civarında. İnsan ona verene kadar aynı fiyatta Bi toyota yaris auris yada poloya veririm o parayı diyor kafamız çok karışık

• acemi şoför06 A kullanıcısına yanıt

Rio yu mutlaka düşünün, 325 lt bagaj, 6 ileri tam otm şanzıman, atmosferik motor. Düzgün bir araç bulursanız bakımdan bakıma servise gidersiniz. Yakıtını koy bin arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Nisan 2024; 11:6:38 >
  • Öğrenmek için çift kavramali sanziman önermem. Kararsızlık yaşama durumu çok oluyor.

Ben i20 veya rio öneririm konforlu şanzıman ve geniş görüş açıları çok rahatlatır

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi şoför06

1 aydır favorilerimde asla fiyat düşmüyor. Temiz Bi araçta 750 bin civarında. İnsan ona verene kadar aynı fiyatta Bi toyota yaris auris yada poloya veririm o parayı diyor kafamız çok karışık
    Olaya böyle bakarsanız her zaman seçenekler var hayatta her zaman en iyisini elde edemezsiniz
    750k ya 2017 i20 de var 900k ya yeni kasasıda var bu gözle bakıldığında işin ucu arşa değer yapacağınız şey
    Örnek veriyorum 750k bütcem var 2015 den yeni bir araba istiyorum otomatik istiyorum hatasız boyasız istiyorum diyerek tasarım konfor vs beğendiğiniz araçları araştırmak kendi piyasası içerisinde fiyatını öğrenmek.
    B segmentte en kaliteli araçlar 208 ve polodur ama fiyatlarıda zaten pahalıdır polo ile 208 parasına c segment araçlarda gelir
    O kadar parayı verince şunu alırım kafası yanlış bir kafa her aracın bir piyasası var satmak istediğinizde sizde o piyasaya göre satacaksınız i20 2017 modelin piyasası 750 ise 750 dir 50 koyar şunu alırım vs kafası saçma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.