Şimdi Ara

İLK KASKO PAHALI MI OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar gecenlerde sıfır vw polo 1.4 comfortline (manuel) aldım. kısmetse carsamba aracı teslim alacağım.
    ilk aracım olacağı için kasko hakkında da bir bilgim yok. doğal olarak ruhsatta ilk ruhsatım oluyor.
    çevremden duyduğuma göre sıfır araçların kaskoları pahalı olurmus. birde ilk ruhsat olugu için 1500 TL yi bulur diyorlar.
    ben 850-900 civarında olur diye tahmin ediyordum. gerçekten ilk kaskoyu bu kadar pahalıya mı yapıyorlar?

• Dostum, kasko bedeli arabanin kasko bedeliyle dogrudan iliskilidir. dogal olarak bir passat in kaskosu kadar bir ucret odemezsin kasko bedli olarak... kasko bedelini aracin fiyati, ilk kaskomu yoksa yenileme mi, yasin, ve sigorta edilen tuatr belirler. bu kapsamda aracinin kaskosu 1000 ytlyi gecmez iyi arastir butun frimalara sor , fiyat kirdirmaya bak. bir son oneri fiyat dusurmek icin sigorta temini nde fazla yuksek tutma oregin kazada karsi tarafin saglik teminatini 20000 yerine 10000 tl yaptir mesela daha susuk ucret odersin.
  • Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB) Başkanı Mustafa Su, özellikle son dönemlerde artış gösteren sigorta sahteciliğinin önlenebilmesi amacıyla gerek şirketlerin gerekse birlik aracılığıyla başlatılan çalışmaların 2011 yılında da sürdürülmesinin planlandığını söyledi. Su, kaza tespit tutanağına ilişkin 2008 yılında yapılan değişiklikliğin de çok büyük sahtekârlıklara zemin hazırladığını anlattı. Su, “Artık içkili araba kullanan kalmadı, ne mutlu bize... Tutanaklarda alkollü araba kullanan tespit edilmedi” dedi. Şirketlerin bu konuda yargı yoluna başvurmaya başladığını da belirten Su, sigorta şirketlerinden haksız yere hasarın karşılanmasını talep eden kişilere karşı yargı yoluna gitme uygulamasının yaygınlaşması gerektiğinin altını çizdi.

YIKICI REKABET

Su “Sektörümüzde sadece fiyata odaklanan yıkıcı rekabetin yerini, risk/fiyat dengesini ön planda tutan, teknik kârlılığı önemseyen daha etkin ve yapıcı bir rekabete bırakması umut edilmektedir. Sektörümüzde uzun yıllardan beri kârlılık sorunu yaşayan branşlarda iyileşme yönünde adımlar atılması hedeflenmektedir” diye konuştu. Uygulamada sorun yaşanan yasal düzenlemelerde sigortacılık tekniğinin ve uluslararası piyasasının gerektirdiği değişikliklerin gerçekleştirilmesi için çalışmalar yapılmasının planlandığını anlatan Su, sektörün vergi sorunlarının çözümüne ilişkin olumlu gelişmelerin yasal değişikliklerde yer almasının beklendiğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.suerdemlik -- 25 Nisan 2011; 10:08:16 >

• Alkollü araç kullanan kalmadı ne mutlu bize:))

Ne kadar doğru söylemiş, ama maalesef doğru iki taraf içinde alkollü olması sorun yarattığından işin kolayına kaçılıyor.....
  • Merhaba bu forum sitesinde daha yeniyim ama eski bir sigortacıyım ismim Bahadır Baykal aracı olan kullanıcılara ulaşıp tanıtım yapıyorum :) aracınızın kaskosu ve trafik sigortası için çok uygun fiyatlar çıkarabiliyoruz bünyemizde 10 tane sigorta şirketi olan kurumsal bir acenteyiz eğer sizde isterseniz poliçenizin bitimine 10 gün kala size fiyat teklifi verebilirim isterseniz kendi yaptırdıgınız acentenizle devam edersiniz isterseniz bizim çıkaracağımız uygun fiyatları tercih edersiniz
    İYİ GÜNLER ;)
  • 2006 model Dacia Logan 1.5 DCI arabayı kaskosuz dolaştırıyorum İstanbul trafiğinde. Aklım çıkmıyor değil. Maddi sebeplerden kasko yaptıramadım. Uygun bir teklif gelirse taksitle filan yaptırabilirim.
  • İlk kez araç sahibi oluyorsanız ve gençseniz kasko ücreti daha pahalı olur, sonraki senelerde ve yaşınızda yükseldikçe kasko ücretiniz belli oranlarda düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.