Şimdi Ara

İmplant mı Köprü mü ? Yaptırmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, en arkada 2 kafa dişim var ve ikiside dolgulu biri soğuk su içince falan etkileniyor. 2 dişin önünde ise dişim yok.

boş olan yere diş yaptırmak istiyorum. implant için 2000 Tl 3 dişede köprü için 750 Tl fiyat aldım.

bu aşamada sizce en mantıklısı ne olur.

biraz araştırdım çürük dişler var ise köprü tavsiye ediliyor ama dişlerim dolgu.

implant ise uzun ömürlü deniliyor.

yardımcı olurmusunuz ?

• Çok anlamam ama köprü için sağlam dişleri de kesiyorlar diye biliyorum. Onun için köprü günümüzde pek tavsiye edilen bir yöntem değil. Bir araştirin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte benmed köprü yapılacak 2 dişte dolgu. yani içi çürükti dolgulattırdım. buna sağlammı denir bilemiyorum.
  • Ben bir diş hekimi olarak implant yapılmasını tavsiye ederim.http://www.hamzakeskin.com/implant-nedir-12648.html burada biraz yazmışlar ama daha kapsamlı yazılarda bulabilirsin bu konuyla ilgili..
  • arkada işlerim sağlam olsa bende implant tercih ederim ancak ikiside dolgu. köprü yaparak bi nebze bu dişleride kurtarmış olmazmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

arkada işlerim sağlam olsa bende implant tercih ederim ancak ikiside dolgu. köprü yaparak bi nebze bu dişleride kurtarmış olmazmıyım.

tabiki doğru düşünüyorsunuz ama 1 şeyi atlıyorsunuz. Çekim yapılan bölgeye implant yapılmaz ise kemik erimesi devam edecek ve 10 yıl sonra istesenizde implant yaptıramayacaksınız o bölgeye. Dolgulu dişinizin durumu kötü ise onu tek başına kaplama yaptırmanız daha iyi olabilir. ve yanına 1 adet de implant yapılır daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishekimin

quote:

arkada işlerim sağlam olsa bende implant tercih ederim ancak ikiside dolgu. köprü yaparak bi nebze bu dişleride kurtarmış olmazmıyım.

tabiki doğru düşünüyorsunuz ama 1 şeyi atlıyorsunuz. Çekim yapılan bölgeye implant yapılmaz ise kemik erimesi devam edecek ve 10 yıl sonra istesenizde implant yaptıramayacaksınız o bölgeye. Dolgulu dişinizin durumu kötü ise onu tek başına kaplama yaptırmanız daha iyi olabilir. ve yanına 1 adet de implant yapılır daha sağlıklı olur.

çok tesekkürler hocam , iyice aydınlattınız o detayı atlamışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dishekimin

quote:

çok tesekkürler hocam , iyice aydınlattınız o detayı atlamışım.

Ne demek:) Destek olmak istiyorsan instagramdan takip edebilirsin:)) @dishekimin

• instagram kullanmıyorum hocam sağolun
    bu arada 2000 bin lira uygunmu bir diş için.
  • quote:

instagram kullanmıyorum hocam sağolun
    bu arada 2000 bin lira uygunmu bir diş için.

İmplant fiyatları marka ve hekime göre değişkenlik gosteriyor.. Örneğin A markasını 1 klinik 1500 derken ayni A markasını başka bir klinik 3000 diyebiliyor. Buradaki farklılık kliniğin konumu hekim vb etkenlere göre değişebiliyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.