< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 18 Temmuz 2020; 11:26:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 18 Temmuz 2020; 11:26:59 > |
incehesap bilmem kaçıncı konu arkadaş bu tür firmalar ürünü satana kadar yok gaming gecesiydi yok o yok bu diye allayıp pullarlar sonra satış sonrası desteğe gelince tırt hiç mi araştırmıyorsunuz son 2-3 ay bu firmadan gelen müşteri feedbackleri, şikayetler, açılan konuların haddi hesabı yok, gerçekten kötü yani bir şey diyemem şu yapılan ciddi derecede sıkıntılı süreç, para iadesi yapacağız de ama ürünü tekrar gönder ilginç
|
Yorumum konuyla ilgili değil.
Lütfen anlayın artık, bu ve benzeri siteler al-sat yapan siteler. Adam tedarikçiden alıyor sonra size üzerine üzerine kar koyup satıyor. Vatan da çok farklı değil, oda aynısını yapıyor. Sadece yerel mağazaları var. Benzeri bir durumu yerel bir mağazası olan şirketle de yaşayabilirsiniz eğer kutusunu orada açmazsanız. Onların da verdikleri garanti kapıdan çıkana kadar, hatta o kadar bile değil belki. Sizi direkt servisle-tedarikçiyle muhattap ediyorlar onların ağzı ile konuşuyorlar. Şu firma on numara, ne kadar problem yaşadıysam sorunsuz işimi hallettiler diyemezsiniz. Ben bu yüzden ürünlerin kutusunu açarken her daim videoya kaydediyorum. Önce kutuda hasar olmadığını gösterip kutuyu açıyorum %99,9 içindeki üründe de hasar olmuyor. Videoda iyice ürünü kontrol edip sorun yoksa videoyu bitiriyorum. Hatta elektronik bir ürünse videoyu hiç kesmeden ürünü kutusundan çıkartıp test ediyorum öyle bitiriyorum. Bunu bile yapsam sorun yaşadığımda muhattabım servis-tedarikçi. Çok bir şey değişmiyor. Firmalar anca karlarına bakarlar, bu yüzden problemli olmayan ve ucuz olanı tercih edin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Temmuz 2020; 0:6:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 14 Temmuz 2020; 5:37:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlkn -- 14 Temmuz 2020; 18:27:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 14 Temmuz 2020; 18:55:48 > |
|
|
|
|
|