Şimdi Ara

İncehesap 2. El ürün gönderiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2gün önce incehesap isimli siteden ram aldım hyperx fury kargo teslim aldım açtım baktım uzerindeki etiket kesilmiş neyse dedim rami aldım eline soketlerine baktım yakından daha once takıldığı bariz bir şekilde anlaşılıyordu, mail attım konuyla ilgili cevap dahi vermediler. Aynı ramden daha once de almıştım (farklı bir siteden) içinden hyperx etiketi de çıkıyordu o dahi yoktu yeni aldığım ram kutusunda cpu-z programında ram kısmında ne kadar dogrudur bilmem 2015in 3. Ayı uretimi olarak gorunuyordu. 6 ay önce aldığım ram bile 2015 in 6. Ayı olarak gorunuyor. Ramin fotografini cektim ama çok anlaşılmıyor soket ve uzerinde ne ifade ettiğini bilmediğim bi etiket var.

İncehesap 2. El ürün gönderiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• calisiyorsa sikinti yapma oyle dandik siteleride kullanmazsin birdaha yillarin oem urunu satan siteleri yokmu olduda incehesabi kullandiniz adamlarin adi falso zaten ha illa ben sikayet etcem diyorsan sonuc cikmama ihtimali yuksek benden tavsiye internetten isterseniz kablo alin farketmez kargo posetini acarken video cekin olumsuz bir durumda elinizde koz olur

eger degerli birsey aliyor iseniz kargo gorevlisinin yaninda urununuzu kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iade et. başka bi siteden al. ben de hızlıaldan braun cruzer 6 beard and head almıştım. içinden kesik kesik sakallar çıktı anasını durumu bildirdim yeniden yolladılar. yine sakal çıktı daha sonra ürünü iade edip vatan computerın mağazasından aldım.
  • Uğraşılmaz ram için ama dikkatli olunsun bu şekilde olan bir firmadan önemli alışveirşler yapmayın derim. Mail attım dönüş bile yapmadılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.