Evet arkadaşlar, üniversite hazırlık öğrencisiyim, hazırlığın verdiği kitaplarla yetinmek istemiyorum,reading ve writing iyi geliştirebilecek tavsiye ettiğiniz kitaplar varmı ? A2-B1 seviyesinde olmasını istiyorum.
Bir şey soracağım. Şimdi herhangi bir bölümün hazırlığında okuyorsun diyelim. Direk o bölümü seçenlerle mi okuyorsun hazırlığı yoksa karışık olarak ayrı bir hazırlık sınıfı mı var?
More To Read 1
Reader At Work 2
okeanospetrichorO
kullanıcısına yanıt
Karışık
Bunlar ileri seviye olanlar. Konu shibine gereken Reader at Work 1.
oxford un new headway ve file larının elemantary ve pre intermediate kitapları ideal
Zaten şuan onları kullanıyoruz hocam ama ek olarak ODTÜ kitaplarını alacağım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: yeni_hayatt
Zaten şuan onları kullanıyoruz hocam ama ek olarak ODTÜ kitaplarını alacağım sanırım.
ek olarak kitap alma hocam ingilizce kitaptan gleişmez bol bol vocabulary yap ingilizce video documentary izle,dergi oku makale oku bölümün ile ilgili bunlarda bilmediğin kelimeleri bul bunları quizlet app ile ezberle grammer için bence okulun dedikleri yeterli
Longman kullanıyorum hocam tavsiye ederim sözlüğü de çok iyi
Anladım hocam teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme