Şimdi Ara

İnsanların TOP tier üni isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların top tier üni isteklerinin sadece iş imkanlari yüzünden olduğunu düşünürdüm.

Megersem sosyal hayat içinden top tier tercih ediyorlarmış, oturmuş bir kültür için tercih ediyorlarmis.

Top tier de geçtim aw İzmir İstanbul Ankara Eskişehir dışında üni okunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerede okuyorsun usta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selçuk hukuk

• HarveyinStajyeri kullanıcısına yanıt
    iyi sehir bolum kombinasyonu bence konyanin o taraflari guzel diye duymustum

• yav hocam top tier denilen okullardan birindeyim, öyle aman aman bir kültürü yok

boun ve birkaç devlet hariç tabi

• Skalayı biraz daha daraltalım top 6 olmalı bir de bölümüne göre ytü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 18 Ekim 2023; 13:31:48 >
  • Sadece is değil ayni zamanda iyi bir eğitim icinde istiyorlar top tier itü sonrasinda turkiyede universite yok benim universitem dahil buna (bölüm haric tıp, saglik ve egitim fakulteleri iyi). Laboratuvar görmeden üniversiteden mezun olanlar var ya da herhangi bir deney yapmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

Bu tespit doğru, iş imkanları veya sosyal hayatı bir kenara atalım; iyi bir eğitim ve kaliteli hoca ve öğrencilerle bir arada olabilmek için başka seçeneğiniz yok. Top tier aşkı falan değil olay, Türkiye'de Avrupa'daki sıradan üniversitelerden çok da aşağı kalmayan eğitim istiyorsanız durum böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.