Şimdi Ara

İnternet Bağlatmak İçin 2019 Yılını (AKNyi) Beklemeyi Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 5 senedir superonline 50 mbit fiber bağlantısı kullanmaktaydım. Aralık 2018 de aboneliğim sona erecekti.https://forum.donanimhaber.com/superonline-tarafindan-dolandirildim-yol-gosterin-lutfen-gt-gt-gt-btk-ile-cozuldu--135361009 konusunda bahsettiğim üzere aboneliğimi sorunlu bir şekilde taahhüt bitiminden önce sonlandırmak zorunda kaldım. Olayın üzerinden 1,5 ay geçti hala internet bağlatabilmiş değilim. Aklımda sizlerle paylaşmak istediğim bazı sorular var:

*Öncelikle online oyunlarda düşük bir ping almak en önemli kriterim, hızı ise 50 veya 100 düşünüyorum. bölge= Talas/Kayseri.. gelelim sorulara:

1- 2019 dan önce -atıyorum- 100 mbitlik 50 mb akn li bir paket aldık diyelim 80 liraya, başkası da 100 mbit 200 gb akn li paket aldı 120 liraya aynı issden. 2019 da akn kalkarsa bu bizi etkileyecek mi? Akn devam mı edecek bizim için taahhüt bitene kadar? Yok Akn kalkarsa tarifelerimiz eşitlenecek mi? Yoksa ben 80 o 120 ödemeye devam mı edeceğiz?

2- 2019 da AKN kalkarsa fiyatlar fırlar mı? Şimdiden 100 mbit/50mbit düşük kotalı/AKN li paket alıp “AKN ne de olsa kalkacak” riskine girmek akıllıca mı? Yoksa beklemek daha mı akıllıca?

3- Vodafone mesela 3 ay deneme şansı veriyor, 85 mbite kadar da hız sağlıyor binada superonline fiber altyapısı üzerinden. Vodafonela anlaşma yapıp, yılbaşından sonra işimize gelmezse aboneliği sonlandırmak istesek, vodafone bu konuda bize yamuk yapar mı? Bu 3 ay muhabbeti güvenilir bir olay mı? Ben geçenlerde başvurdum, yazılanları okuyunca vazgeçtim işin açığı aptal ettirdim kurulum olmadan.

4- Son olarak oturduğum bölgede 5 yıldır superonline fiber var ve ttnete göre buralarda daha yaygın. ttnet fiber ise yeni gelmiş sanırım. fiberde hangisini tercih etmek akıllıca olur?

Forumda sayfa sayfa geriye gittim, tek kararsız kalan ben miyim acaba bu şekilde ? Hiç benzer bir başlık göremedim :) Benzer durumda aldığımız arkadaşlar yazarsa ve aldığımız teklifleri burda paylaşırsak süper olur, şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.