Yeni format attım. win 7 ultimate 32 bit. Kısa sürede bu hatayı almaya başladım. Googleda aradım ama maalesef denediğim yöntemler sorunu çözmedi.
İnternet Explorer çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Sorun ayrıntısı:
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: iexplore.exe Uygulama Sürümü: 11.0.9600.16428 Uygulama Zaman Damgası: 525b664c Hata Modülü Adı: MSHTML.dll Hata Modülü Sürümü: 11.0.9600.16428 Hata Modülü Zaman Damgası: 525b9a19 Özel Durum Kodu: 80000003 Özel Durum Uzaklığı: 00469ffd OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 64e9 Ek Bilgiler 2: 64e9e59984b80f3477f382a3091223eb Ek Bilgiler 3: bd75 Ek Bilgiler 4: bd75a2997fb4aa85c1168604e4b98041
MSHTML.dll dosyasını değiştirmeyi denedim ama system32 dosyasındaki dosyaları değiştiremiyorum. Onun ayarlarıyla da uğraştım ama o da olmadı maalesef. PC açılışta d3d11.dll hatası alıyorum ama tamama basınca bitiyor, bir etkisi yok gibi duruyor ama bununla alakalı olabilir diye belirteyim dedim.
Hayır kastım internet expolererin son sürümünü kurmanız. Ayrı bir dosya halinde mikrosoft sayfasında veya internette olmalı.
Toros37T
kullanıcısına yanıt
Daha üst bir sürüm yüklü hatası verip yüklemeye izin vermedi 11 için. Yüklü güncelleştirmelerden explorer11i kaldırdım, 10 geldi o da aynı hatayı verdi. Peşine 11i tekrar yükledim maalesef düzelmedi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama vazgeçtim çünkü olmuyor, explorer da olmayı versin :)
quote:
Orijinalden alıntı: epsilonn
Daha üst bir sürüm yüklü hatası verip yüklemeye izin vermedi 11 için. Yüklü güncelleştirmelerden explorer11i kaldırdım, 10 geldi o da aynı hatayı verdi. Peşine 11i tekrar yükledim maalesef düzelmedi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama vazgeçtim çünkü olmuyor, explorer da olmayı versin :)
IE olmasın diyorsunuz ama geçen bir şey yükleyeyim dedim bana "Başka expolarer kullanıyorsunuz Lütfen İE kullanın diye mesaj geldi ve IE haricinde hiç biri yüklemedi IE olmasın diyorsunuz ama geçen bir şey yükleyeyim dedim bana "Başka expolarer kullanıyorsunuz Lütfen İE kullanın diye mesaj geldi ve IE haricinde hiç biri yüklemedi
Toros37T
kullanıcısına yanıt
Haklısınız ama beceremedim eski sürüme düşürme son versiyon yükleme hepsini denedim. Kamuya ait bir pc ve explorer bir çok sistemde zorunlu. Benim görevim olmadığı halde formatı falan da attım çalışmayan pc çalışır hale geldi ancak bu kadarını yapabildim. Çözersek ne mutlu, olmazsa görevlilere gider yada ikinci bir format atarım...
İkinci bir format ile tüm sorunlar tarih oldu. Büyük ihtimal 64 bit pcye 32 bit yüklediğim için bu sorunlar oluşmuştu, 64 bit kurunca sorun kalmadı...
Hata modülünde ki isimlere göre değişik çözümler oluyor. Bende nvumdshim. dll dosyasından veriyordu oda NVidanın mödülüymüş. Nvida kontrol paneline girip ie yi nvida yerine entegre grafiği seçtiğimde sorun ortadan kalktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme