Şimdi Ara

İnternet Explorer açılmıyor - APPCRASH MSHTML.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Yeni format attım. win 7 ultimate 32 bit. Kısa sürede bu hatayı almaya başladım. Googleda aradım ama maalesef denediğim yöntemler sorunu çözmedi.

İnternet Explorer çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Sorun ayrıntısı:

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: iexplore.exe
    Uygulama Sürümü: 11.0.9600.16428
    Uygulama Zaman Damgası: 525b664c
    Hata Modülü Adı: MSHTML.dll
    Hata Modülü Sürümü: 11.0.9600.16428
    Hata Modülü Zaman Damgası: 525b9a19
    Özel Durum Kodu: 80000003
    Özel Durum Uzaklığı: 00469ffd
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 64e9
    Ek Bilgiler 2: 64e9e59984b80f3477f382a3091223eb
    Ek Bilgiler 3: bd75
    Ek Bilgiler 4: bd75a2997fb4aa85c1168604e4b98041

MSHTML.dll dosyasını değiştirmeyi denedim ama system32 dosyasındaki dosyaları değiştiremiyorum. Onun ayarlarıyla da uğraştım ama o da olmadı maalesef.
    PC açılışta d3d11.dll hatası alıyorum ama tamama basınca bitiyor, bir etkisi yok gibi duruyor ama bununla alakalı olabilir diye belirteyim dedim.

Okuduğunuz için sağolun...

• Yeniden kurmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toros37

Yeniden kurmayı denediniz mi?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Yeniden kurmaktan kastınız,http://windows.microsoft.com/tr-tr/internet-explorer/install-ie#ie=ie-11 buradaki işlem ise kapa aç şeklinde restartlı olarak yaptım ama düzelmedi.
  • Hayır kastım internet expolererin son sürümünü kurmanız. Ayrı bir dosya halinde mikrosoft sayfasında veya internette olmalı.
  • Toros37 T kullanıcısına yanıt
    Daha üst bir sürüm yüklü hatası verip yüklemeye izin vermedi 11 için. Yüklü güncelleştirmelerden explorer11i kaldırdım, 10 geldi o da aynı hatayı verdi. Peşine 11i tekrar yükledim maalesef düzelmedi.
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama vazgeçtim çünkü olmuyor, explorer da olmayı versin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilonn

Daha üst bir sürüm yüklü hatası verip yüklemeye izin vermedi 11 için. Yüklü güncelleştirmelerden explorer11i kaldırdım, 10 geldi o da aynı hatayı verdi. Peşine 11i tekrar yükledim maalesef düzelmedi.
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama vazgeçtim çünkü olmuyor, explorer da olmayı versin :)

IE olmasın diyorsunuz ama geçen bir şey yükleyeyim dedim bana
    "Başka expolarer kullanıyorsunuz Lütfen İE kullanın diye mesaj geldi ve IE haricinde hiç biri yüklemedi
    IE olmasın diyorsunuz ama geçen bir şey yükleyeyim dedim bana
    "Başka expolarer kullanıyorsunuz Lütfen İE kullanın diye mesaj geldi ve IE haricinde hiç biri yüklemedi
  • Toros37 T kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama beceremedim eski sürüme düşürme son versiyon yükleme hepsini denedim. Kamuya ait bir pc ve explorer bir çok sistemde zorunlu. Benim görevim olmadığı halde formatı falan da attım çalışmayan pc çalışır hale geldi ancak bu kadarını yapabildim. Çözersek ne mutlu, olmazsa görevlilere gider yada ikinci bir format atarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci bir format ile tüm sorunlar tarih oldu. Büyük ihtimal 64 bit pcye 32 bit yüklediğim için bu sorunlar oluşmuştu, 64 bit kurunca sorun kalmadı...
  • Hata modülünde ki isimlere göre değişik çözümler oluyor.
    Bende nvumdshim. dll dosyasından veriyordu oda NVidanın mödülüymüş.
    Nvida kontrol paneline girip ie yi nvida yerine entegre grafiği seçtiğimde sorun ortadan kalktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.