Şimdi Ara

İnternetim yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhama öncelikle ttnet internet sınırsız kullanıyorm eskiden hızım 8 9 mb iken şuan 1,5 2 arası kötününde kötüsü yani kaç kez arıza kaydı yaptırdım adam geldi baktı telefon direğine çıktı kutuya baktı hat değiştirdi olmadı sonra merkez trafoya gitti ordan denedi ama bir türlü internetim düzelmiyor aynısını yaşayan veya önerisi olan varmı modemim fotoğraftaki tplink model td864w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpltimur -- 4 Mart 2017; 15:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısını 10 sene yaşadım.Hattımda telefonu kapatmak için düğme vardı.Meğersem parazit yapıyormuş.Adamlar 10larca kez geldi hat normal dedi gitti.Sizde böyle birşey yoksa modem arızalı olabilir.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    bendede modem değerleri normal speedtest sonucu normal ama bazen akşamları hız çok yavaşlıyor ancak gece düzeliyor parazit olabilir mi bu durumdada ? ve bunu gidermek için ne yapmam mantıklı olur ?
  • Tp-Link modemlere bulaşan virüs var, bi kaç gün önce bi arkadaşın modeminde rastladım. Modeme bağlı cihazların DNSlerini değiştirip alakasız yerlerde reklam ya da başka sitelere yönlendirmelere yol açıyor. Modeme bağlı telefonun DNSlerini kontrol edin eğer 192.168.1.? Değilse virüse maruz kalmış olabilirsiniz. Çözüm basit; önce modemin sitesinden güncel firmware yi indirin modemi resetleyin indirmiş olduğunuz güncel sürücüyü yükleyin ve modemin ayarlarını yapın, umarım yardımı dokunur ;)

• Adam elindeki cihaza bağlıyor kabloyu onda düşük çıkıyor modemle nasıl alakası olabilir

• Geçmiş olsun dostum.2 yıldır 16 mbps ye kadar sınırsız tarifesini kullanıyorum fakat hiç bir zaman bu hızı alamadım ama 8 mbps den de aşağı düşmüyorken son bir yıldır hızım 3 mbps ye kadar düşmüştü.ta ki 20 gün öncesine kadar pek önemsemezken birden kafam takıldı bu duruma be arıza kaydı açmaya başladım.

Arıza ekibi aynı sende olduğu gibi gelip gelip gittiler cevapları da bundan daha iyisi olmaz oldu.bende aynı şikayetimi tekrar tekrar ilettim (yaklaşık 5 günde bir arıza kaydı açtım) yani daha önceden 8 mbps yi kullanmasam aynı hatta bir şikayetim olmayacak.en son gelen arıza ekibi sorunun kutu ile bana gelen yer altı kablo hattında olduğunu ve bunun için onların tamir ekibine arıza kaydı açtıklarını söylediler.

Aradan 5-6 gün sonra telekomdan bana arızanın giderildiğini bildiren bir mesaj geldi ama yapılan hiçbir şey yoktu.hız artmamış hala aynıydı.hemen bir daha aradım arıza kaydı açtılar ve yine 5-6 günün sonunda bana arızanın giderildiğine dair mesaj geldi. Evet bu sefer gerçekten düzeltmişlerdi.

Hızım 16mbps olmadı ama 13 mbps ye kadar çıktı.ekibin demesine göre kutu ile hattım arasına bir cihaz konulmuş.

Neyse madem sorun bu cihazla düzeliyordu da bana niye altyapı sorun var dediler hiç anlamadım ama neyse önemli değil.sonuçta hızım düzeldi.

Sana gelince tavsiyem madem sende ben gibi önceden hızın 8 mbps imiş,sen de ben gibi bıkmadan arıza kaydı aç ve durumu ısrarla anlat.sonunda umarım sende bu sorunu çözebilirsin.

Şimdi kızdığım şey zorla 16 mbps internet satıyorlar fakat 3 mbps'den yukarı hız vermiyorlar.arada ki hızları da kaldırıyorlar ve bir dünya para ödüyoruz kullanamadığımız internete.hakkınızı arayın vazgeçmeyin.

• matrack M kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun efendim bu kutu ile hat aradına birşey yerleştirme olayınıda teknik ekibe direk aktaracağım çok sağolun tekrar iyi günler 👍🏻
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.