|
iOS 18: iPhone 15 ve 15 Pro kapalı olsa da saati gösterecek
-
-
iPhone 14 serisinde kapalıyken saati göstermeye yetmeyecek ne var acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 serisi bu kadar hızlı çöpe atılır mı cidden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ortalama bir Apple kullanıcısı IP16 serisini almak için IP14'ünü satılığa çıkararak tepkisini ortaya koymaya başlamıştır bile.
-
14P/Pm Apple tarihinin en kısa ömürlü iPhone modeli oldu. Olan da bizim millete oldu. O zaman kayıt ucuz diye herkes iPhone 14Pm aldı. Apple telefonu güncelleye güncelleye iPhone lite yaptı. XR bile bu kadar zulm görmemiştir. Gelen ya da gelecek her güncellemede 14Pm biraz daha lite PM oluyor.
Aynı ekranı kullanıyor; kapalıyken saati gösteremiyor.
Aynı pili kullanıyor; 15Pm 1000 döngüyken 14Pm 500 döngü garantide.
Aynı iOS 17’yi aldı güya; yeni fotoğraf algoritması yok, batarya döngüsü yok, şarj sınırlama yok.
Güya aynı lens var; 4K/60fps’de lensler arası geçiş yapamıyor.
İşlemci aynı (teknik bilgim yok. Öyle diyorlar); Konsol kalitesi oyunlar yok,
iOS 18 ile gelen önemli hiçbir şey yok. Gelen yapay özellikleri iPhone XS-11 ile aynı. Şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Haziran 2024; 5:53:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden pasaport kaydı 2800 iken viyana dan iPhone 14 Peo satın alıştım .. şimdi olmuş 30 bin tl hiç alamam yenisini
Çöp oldu 14 pro valla
-
Yani tam kapalı olmayacak ve şarj tüketecek değil mi
-
Ben de o sıralarda Amsterdam Apple Store' dan 14 PM 256GB Deep Purple almıştım, hiç kayıt ettirmedim.
Baktım yetmiyor 30.000 TL' ye satıp Miami' den Iphone 15 ProMax 1TB Natural Titanium aldım, hafıza derdim kalmadı...
-
6 gb rami var falan diye 14 aldık hayatımızın hatasını yapmışız. Apple 14, plus, pro, pro max hepsini aldı çöpe attı artık geri zekalı siri ve olmayan özelliklerle iphone x gibi takılırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların hepsinden önce neden her gün çalması gereken alarm bazı günler çalmıyor onu bi çözsünler bunun yüzünden geç kaldığım zamanlar oluyor.
-
Ben Samsung-Apple arası değiştiren biriyim markaların saçmalamasına göre. Kayıt ucuz diye düz 14 almıştım hattıma zimmetli olmasa şu an anında satar S24’e geçerim Apple bu iğrenç hareketleriyle öyle soğuttu telefondan. Samsung da yeri geliyor çok saçmalıyor ama bu şu an başka bir seviye. Rezillik.
İyi ki 15 Pro almışım. Önceki serileri fena bitirdiler
AYFON sahabı olmak bir ayrıcalık değildir, kişiliğinize zerre kadar karizma katmaz. Hemen herkeşin alabileceği, çoluk çocuğun elindeki bir marka ayrıcalıklı ve özel bir mmarka değildir ve olamaz da..
Hem yukarda anlattığımın tam tersi olsa ne olur ki...
Sildiğinizi sanarak böyük bir keyifle hayatınıza devam ederek unuttuğunuz fotoğrafları apple, unutmuyor ve sizden habersiz gizlice saklamaya devam ediyor:
Eşini aldatan adam Apple'a dava açtı: Sildiği mesajlar nasıl ortaya çıktı? isimli haberi bunun kanıtı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Haziran 2024; 11:1:35 > -
Özetle : İphone aracılığı ile sizi 7/24 dinleyecekler.
diyor. :)))
-
Yetti artık Apple’ın 14 pro ve önceki modelleri kullananları enayi yerine koyduğu. Böyle basit bir özelliği XS-11-12 gibi cihazlar bile rahatlıkla kaldırır.
12 muhtemelen son iPhone’um olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 Pro'daki ultra geniş bantla çalışan bir özellikse diğer modellerde yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlara ek olarak iPhone 15/15 Plus serisiyle birlikte son güvenli iPhone oldular. Yapay zekaya sahip olmamaları bir eksiklik gibi görülse de aksine mahremiyet açısından benim gözümde onları daha alınabilir bir seçenek yaptı. İşletim sistemine gömülü bir yapay zeka an be an kiminle konuştuğunuzu/yazıştığınızı, kimi stalk yaptığınızı, hatta yazdığınız halde göndermekten vazgeçip sildiğiniz mesajları, hangi sitelere girdiğinizi, ne izlediğinizi, galerinizi, hatta anlık olarak çektiğiniz fakat kaydetmekten vazgeçtiğiniz fotoğraf/videoları bile görecek. Çünkü o sırada ne yaptığınızı anlık olarak görecek. Bu şimdiye kadar görülmemiş bir mahremiyet tecavüzüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Haziran 2024; 16:1:23 > -
Öyle düşünme son güvenli iPhone’a sahipsin. Üstteki mesajımda belirttim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru hocam haklısınız o açıdan 😂
-
ios 18 gelse de bi rahatlasak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
14P/Pm Apple tarihinin en kısa ömürlü iPhone modeli oldu. Olan da bizim millete oldu. O zaman kayıt ucuz diye herkes iPhone 14Pm aldı. Apple telefonu güncelleye güncelleye iPhone lite yaptı. XR bile bu kadar zulm görmemiştir. Gelen ya da gelecek her güncellemede 14Pm biraz daha lite PM oluyor.
Aynı ekranı kullanıyor; kapalıyken saati gösteremiyor. Aynı pili kullanıyor; 15Pm 1000 döngüyken 14Pm 500 döngü garantide. Aynı iOS 17’yi aldı güya; yeni fotoğraf algoritması yok, batarya döngüsü yok, şarj sınırlama yok. Güya aynı lens var; 4K/60fps’de lensler arası geçiş yapamıyor. İşlemci aynı (teknik bilgim yok. Öyle diyorlar); Konsol kalitesi oyunlar yok, iOS 18 ile gelen önemli hiçbir şey yok. Gelen yapay özellikleri iPhone XS-11 ile aynı. Şaka gibi. |
iPhone 14 serisinde kapalıyken saati göstermeye yetmeyecek ne var acaba?
|
14 serisi bu kadar hızlı çöpe atılır mı cidden?
|
6 gb rami var falan diye 14 aldık hayatımızın hatasını yapmışız. Apple 14, plus, pro, pro max hepsini aldı çöpe attı artık geri zekalı siri ve olmayan özelliklerle iphone x gibi takılırız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X