Bildirim
IOS 6.1.2 den 9 a geçmelimiyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer kesinlikle kullanman gereken bir app veya özellik yoksa geçme,pişman olursun yüksek ihtimalle. Ios 6 akıcılığı hiçbir sürümde yok iPhone 5 te. -
ASLA -
quote:
Orijinalden alıntı: omerceliker
Arkadaşlar kararsız kaldığım için size sormak istedim.
Telefonum iPhone 5 64gb halen kıyamadığım için geçen yıl üzerinde gelen 6.1.2 sürümünde ve jailbreak ile kullanıyorum. Sizce artık iOS 9 a geçmelimiyim?
satarsan cihazını alabilirim hocam :D -
O telefon ilerde değerlenir aman diyim, şuan dünyanın en hızlı telefonunu kullanıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: selenga_68quote:
Telefonum iPhone 5 64gb halen kıyamadığım için geçen yıl üzerinde gelen 6.1.2 sürümünde ve jailbreak ile kullanıyorum. Sizce artık iOS 9 a geçmelimiyim?
Büyük bir hata yapmış olursun.quote:
Orijinalden alıntı: selenga_68quote:
quote:
Orijinalden alıntı: selenga_68
quote:
satarsan cihazını alabilirim hocam :D
Satmayı düşünmüyorum hocam. ama şeytanda biryandan iPhone 6 için dürtüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds
Büyük bir hata yapmış olursun.
Hocam ne yalan söyleyim bende ondan korkuyorum. -
Safari otomatik parola doldurma ozelligi,8 sekme degil bir suru sekme acmasi vs bir suru yenilik ve kolaylik var.bende 6.1.2 kullaniyordum 7 ye gectim memnun kaldim simdi 8.4.1 gectim bir sorun yok.Uygulama yukleyemiyordum ve benim acimdan sorun olmustu artik.
Burda sanki cihaz ferrariden tofasa donecekmis gibi soyleniyor ama yok oyle birsey 1 tik belki daha hizli olabilir ios 6 ama bunun icinde bu ozelliklerden,uygulamalardan mahrum kalinmaz.Ama soyle gerekmiyorsa bosver ios 6 klavyesi ile simdiki lanet klavye arasinda cok fark var hic begenmiyorum.Tamamen sana kalmis bir durum yoksa dedigim gibi cihazin cop olmaz. -
8.4.1 e falan geçmeniz mümkün olsa geçin derdim ama bence hayal kırıklığı yaşamanız olası.
9 a geçen arkadaşım 5 i ile bi kaç gün sonra geri dönmüştü. Bende 6 ile pişman olup geri dönenlerdenim. -
9 geçmeyin, bariz yavaşlamış -
Sadece dock ekranı için ios 6 da kalırdım. -
Klasik -
Hüzünlendim kardeş bence geçme madem bu kadar sabrettin -
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. iOS 9 a geçmemeye karar verdim. Zaten işime yarayan bütün herşey çalışıyor ama insan nefsi kendine hakim olamıyor. Gittiği yere kadar iOS 6.1.2 ile devam edeceğim. Cevap veren arkadaşlara saygılarımı sunarım. -
İos 6 ne ya sadece alo dersin o sürümle -
Geçmeyin hocam ios 6 da kalın -
dostum ios 6 sıktı artık.. ios 7 varken hadi neyse 8 varken hadi neysede 6 da sıktı yanii. yerinde olsam ios 7 ye günceller onda kalırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Kaplan261
Geçmeyin hocam ios 6 da kalın -
Geçme. Kal ordaquote:
Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86
dostum ios 6 sıktı artık.. ios 7 varken hadi neyse 8 varken hadi neysede 6 da sıktı yanii. yerinde olsam ios 7 ye günceller onda kalırdım.
Alıntıları Göster -
Geçersen yaşayacağın pişmanlığı düşünemiyorum... Şanslısın vesselam.
Benzer içerikler
- upcall rahatsız etme modu çalışmıyor
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- iphone operatör ismi değiştirme
- apple garanti uzatma
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X