< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 13 Haziran 2022; 21:7:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 12 64GB - 16999TL - Hepsiburada
-
-
lazım olmamasına rağmen sırf kur artışı yansımadan almak için telefon alasım var :S
-
Seneye bu zamanlarda 30.000 TL'ye filan satılır artık.
-
Seneye bu zamanlar seçime 1 ay kalıyor. Bu cihaz 24-25K yı bulur diye düşünüyorum.
Seçimden 1 yıl sonrada inşallah şu an pahalı gördüğümüz 15-17 li rakamlara iner. Düzelicez inş
-
iPhone 14 çıkacak ne 12 si.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat iyi her türlü alınırmış
-
Akbanklılara 3 ay faizsiz masrafsız kredi fırsatı var.
-
64gb?
iPhone 15 çıkacak ne 14 ü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iphone 16 çıkacak ne 13 ü
-
13?!
Keşke bi okusaydın
Wow. 128 gb kapalı kutu vardı bende. 11e koydum kimse almak istememişti. Sonra zam geldi fiyatı 13 yapmıştım ve 2 güne satılmıştı.
okudum hocam 13 daha hoşuma gitti
-
Son zamlar öncesi 13 almak daha mantıkli gelmişti ama şuan durum ne bilmiyorum. Sadece düşünmeniz için bir tohum
Son zamlardan önce 18.999Tl ye 13 aldım hiç pişman değilim ve şuan ki fiyatı bile bu ekonomi şartlarına göre gerçekten ucuz geliyor bana halen. 30.000tl olması en az fazla 1 ay bilemediniz eylül
-
Onceden dar gelirli de taksit vs bir sekilde alabiliyordu iPhone, artik sadece geliri yuksek olanlar alabiliyor
Bono çıkarsa 15/16 bine düşme ihtimali var
İnş bende öyle ümid ediyorum
düştü hocam az önce düştü
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Seneye bu zamanlarda 30.000 TL'ye filan satılır artık. |
Seneye bu zamanlar seçime 1 ay kalıyor. Bu cihaz 24-25K yı bulur diye düşünüyorum. Seçimden 1 yıl sonrada inşallah şu an pahalı gördüğümüz 15-17 li rakamlara iner. Düzelicez inş |
İşin kötü tarafı her şeyde en az 3 katı arttı. Kısaca zarardasınız.
|
düştü hocam az önce düştü |
O zaman dolar kuru 8.20ymiş hocam. 1146 dolara almışsınız onu 1140 alalım. Şuan dolar 17.20 çarptığımızda 19500 yapıyor. O zaman parayla dolar alıp kenarda bekletseydiniz şuan bu telefonu alıp üstüne de 2000 tl cebinize kalıyordu. |
Benzer içerikler
- blaupunkt ls160 yorumlar
- vodafone 10 gb hediye tobi
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- turknet burger king
- turkcell 60 gb 390 tl
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X