Şimdi Ara

Iphone 4s batarya öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yabancı sitelerde biraz araştırdım ve
    http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Replacement-3-7V-2680mAh-High-Capacity-Gold-Li-ion-Polymer-Battery-for-iPhone-4-Gold/1613123190.html
    şöyle bişi buldum
    şimdi ben bu bataryayı alırsam kendim değiştirebilirmiyim bilmiyorum muhtemelen youtube ta araştırıp kendim değiştiricem
    bu batarya 4s uyumlumudur? 4 yazıyor çünkü birde şuanki orjinal bataryam edge ile oyunsuz safari whatsapp gibi kullanımda 4 saat aktif kullanmada bitiyor. orjinali 1430 mah ve yukarıdaki 2680 mah çok artısı olur mu sizce
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• İyi geceler,
    Bende aynı sorundan dolayı batarya değişimi yapmıyı düşünüyorum ve 3 haftadır filan forumdaki konuları takip ediyorum. bataryayı elin biraz yatkınsa kendin değiştirebilirsin ama bu Çinden alıcağın bataryalara çok güvenme çünkü genelde belirttikleri değerler tutmuyor. forumda da özellikle harici bataryalar konusunda çok güzel incelemeler vardı Çinden gelen bataryaların ve genelde aadamların dediği hiç bir değer tutmuyordu.
  • arkadaşlar 2680 mah işi hikaye bunu ilk önce kavrayın ancak 1400 lük den iyi performans veriyor bi kaç ay önceki bi 4s imde gold batarya var dı 6-7 saat 3gli kullanım süresi 16 saat felanda bekleme süresi veriyordu .
  • Peki bu linkteki uygunmu acaba oda gold batarya diyo ama
    birde free shipping falan diyor kargo ücreti yok galiba
    normalde hiç yapmadım böyle birşey durduk yerde de bozmak istemiyorum telefonu :)
  • Orjinaline en yakın kalitede batarya ixifit de satılıyor.
    25 dolar fiyatı var.. Forumda değiştirenler çok memnun kalmıştı..
    https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-4S-Replacement-Battery/IF115-005

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki son bir sorum olucak kusura bakmayın ios 7 ile başladım o yüzden tam bilmiyorum. ios 7 de verdiğiniz linktekini alırsam edge ile 4 saat i geçermi sizce kullanım yine aynı olucak. mesela safari, whatsapp, ve küçük bazı programlar(sürekli açık olmayan) oyun pek oynamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.