Şimdi Ara

iphone 5 kulak- baş ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır iphone 5 kullanıyorum. Hergün eve baş ağrısı ile gidiyorum. Konuşurken 1 dk geçmeden kulağım tıkanıyor, diğer kulağıma alıyorum telefonu. iphone 4s kullanıyordum hiç böyle bir sorun yoktu. konuşma süremde bir değişiklik yok hatta başımı ağrıtıyor diye arama yapmıyorum. kulaklıkla konuşuyorum ama sürekli kulaklukla olmuyor. nedeni ve çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa yardım lütfen.

• Daha önce bu konu tartışıldı, yurt disi forumlarda da cok konusuluyor.

sebebi ise iphone 5'in dış gürültü önleme özelliklerinden birisi.. Şöyle ki, dış ortamdaki gürültüler filtre edilerek karşı tarafa gonderilmedigi gibi, aynı zamanda dış ortamdaki seslerin zıt frekansları elde edilerek ahizeden sizin kulaginiZa gönderiliyor. Bu sayede ortam gürültüsünü sizin de duymamanız amaclanmis. Pek ise yaradığını da düşünmüyorum. İşte ahizeden gelen bu ortam gürültüsünü bastırmak için üretilen frekanslar bazı kişilerde ciddi baş ve kulak ağrısına yol aciyor. Maalesef bu durum bende de var çözüm için mümkün olan her zamanda bt kulaklikla kullanmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzik te bende de oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aciklama icin tesekkurler. sanirim bu ozellik 4s te yoktu. hic boyle birsey olmamisti 4s kullanirken. bu gibi saglik problemi yaratabilecek bir urunu piyasaya nasil cikarirlar anlam veremedim. telefonla konusmaktan korkar oldum umarim kalici bi hasar birakmaz
  • Konuyu hort olacak ama aynı sorunu az önce bende farkettim. Korkunç bir basınç hissi yaratıyor kulakta. Telefonu (5s) alalı 4 gün oldu ama yeni farkettim. Sanırım gürültülü ortamlarda daha çok belli ediyor kendini
  • 5s'in kulaklığı da başımı ağrıtıyor benim. alışmak lazım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oturunca Gelen Sırt Ağrısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.