Şimdi Ara

Iphone 5s vs. Xperia z2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangisi ve neden ?
    Arkadaşlar en çok oyun için alacağım o yuzden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edice1 -- 9 Haziran 2014; 15:54:44 >

• neden demeye gerek yok yorma milleti her türlü z2 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

neden demeye gerek yok yorma milleti her türlü z2 dir.

Ben 64 biti birde ios u sevdiğim için kuşkuda kaldım
  • edice1 E kullanıcısına yanıt
    İos seviyorum diyorsan 5s al. Ama z2 iyir ayrıca bütçe sorun değilse z3 gelicek sanırım 64 bit işlemci ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa ve net Z2..cok cok kisa ozetlersek bit kadar ekrana ragmen sarji gitmeyen ve sd kartsiz dahili hafizaya mahkum kaldigin bir cihaza 2000lira vermek bence hic mantikli degil.

• Z2 daha iyi ama ona alternatif ararsan 5S.

• Öyle demen ayponun havası varrr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android sever olarak tabiki Z2

• iphone 6 geliyor bekle pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

iphone 6 geliyor bekle pişman olma

Evet aslında şöyle 4.7 inc PİLİ ADAM GİBİ GİDEN ve fiyatı mümkünse makul bir iphone 6 ya hayır denmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: edice1

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

neden demeye gerek yok yorma milleti her türlü z2 dir.

Ben 64 biti birde ios u sevdiğim için kuşkuda kaldım

şimdi ios seviyorsan başlık açmana gerek yok iphone alabilirsin cihazları karşılaştırırsan z2.işletim sistemi kişiden kişye değişir saygı duyarım diyecek birşey yok.
  • ıphone 6 guzel ve ıyı olabılır bırsey demıyorum fakat,zaten batarya sorunu olan applelarda ekranın buyumus halıyle nasıl bır pıl performansı olacak gormek lazım,ayrıca ıphone6 nın 32gb lık versıyonu yıne 2300 den asagı olmaz,halbukı eylulde Z2 1700e bulunabılır paralelde.
  • Arkadaşlar en çok oyun için alacağım o yuzden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

İos seviyorum diyorsan 5s al. Ama z2 iyir ayrıca bütçe sorun değilse z3 gelicek sanırım 64 bit işlemci ile

merhabalr nasılsınız
    z ultra hakkında ne düşünüyorsunuz 6 saat şarj süresi dediler?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Z ultra güzel telefon ama kullanmış değilim pek bilgim yok ama 6 saat sarj süresi yoktur 6 saat sarj süresi olsa satılmaz

• Bizim biradere tavsiyem uzerine 5s aldik kendime z2 veya bekleyip z3 dusunuyorum neden? Bizim biraderin telefondan bekledigi bazen foto cekecek ara sira mail kontrol edecek ve standart telefon islevleri isini gorecek kurcalamaya vaktide yok ilgiside. Donmayacak kasmayacak ne ozelligi varsa sorunsuz kullanacak.ben ise siradanligi kisitlanmayi sevmiyorum . Sikildimmi ne var yok silip sifirlamayi . Farkli romlar vs varyasyonlarla oynamayi seviyorum.hatta oc bile yapip kendime gore uyarlamalar yapiyorum.telefon dondumu veya hic acilmadimi panik olmuyorum sorun etmiyorum.

Anlayacagin bu iki tip kullanicidan hangisi sana daha yakinsa ona uygun olani secmelisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Bizim biradere tavsiyem uzerine 5s aldik kendime z2 veya bekleyip z3 dusunuyorum neden? Bizim biraderin telefondan bekledigi bazen foto cekecek ara sira mail kontrol edecek ve standart telefon islevleri isini gorecek kurcalamaya vaktide yok ilgiside. Donmayacak kasmayacak ne ozelligi varsa sorunsuz kullanacak.ben ise siradanligi kisitlanmayi sevmiyorum . Sikildimmi ne var yok silip sifirlamayi . Farkli romlar vs varyasyonlarla oynamayi seviyorum.hatta oc bile yapip kendime gore uyarlamalar yapiyorum.telefon dondumu veya hic acilmadimi panik olmuyorum sorun etmiyorum.

Anlayacagin bu iki tip kullanicidan hangisi sana daha yakinsa ona uygun olani secmelisin..

hocam haklısınız 4 yıllık bir nokia kullanıcısı olarak her türlü kasma ve kilitlenme ye alıştım... ben de artık telefon kilitlendimi bekliyorum arda yere atıyorum düzeliyor....

• Z2 tabiki alıp paranı yazık etme iphone nun sazan avına yakalan ma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2.

• bazıları hemen atladı 8 ay sonra türkiye ye gelecek telefonu bekle diye . Z3 e daha çok var o zihniyetle alıcaksan iphone 10 al nasılsa çıkacak . Androiddeki özgürlük ve rahatlık ios da yok iphone 5s de kullandım Z1 de hatta Z1 i kullanıyorum . Özelleştirme ve donanımsal olarak daha iyi ayrıca androidler daha az çöküyor ioslara göre (DH de bi ara haberi yapılmıştı) Bence Android > İOS bide sony kalitesiyle su geçirmezliği tatıyınca bırakamassın . ayrıca iphone hava atmak için alınıyor bence öyle teknolojili bir telefona o kadar para vermek akıl kari değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.