Şimdi Ara

iPhone 6'da Yaşadığım Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bundan yaklaşık 1 ay önce cihazım Genpa'da değiştirildi. Yeni cihazda yaşadığım birkaç sorun var.

Sorun 1: Twitter vb. bir uygulama açtıktan sonra home tuşuyla çıkıp başka bir uygulama açıyorum. Sonra tekrar Twitter uygulamasına döndüğümde tweetleri yenilemek istediğim zaman yenilenmiyor, wifi bağlı gözüküyor fakat bağlantı gidiyor. Uygulama yöneticisinden kapatıp tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. 3G'de sanırım böyle bir problem olmuyor.
    Sorun 2: WhatsApp bildirimleri bazen geç geliyor, bazen de hiç gelmiyor. Sadece girdiğimde gelen mesajları görebiliyorum.
    Sorun 3: Yan sanayi şarj aletleriyle hiç şarj etmememe rağmen durduk yere cihaz şarjda bile değilken veya kulaklık takılı değilken "Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir." uyarısı alıyorum. Her zaman olmuyor fakat durduk yere olması can sıkıcı ve bir kez bu uyarı gelince üst üste 4-5 defa daha geliyor.
    Sorunlar acaba donanım kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı? iTunes'la restore yaptım ama durum maalesef aynı. Tamamen sıfırlamak için başka bir yol da bilmiyorum.
    Dip Not: Wifi bağlantısında bir problem yok. Evdeki diğer cihazlarda bağlantı sorunu yaşamıyorum.
    Edit: Şimdi başka bir 5S cihaz ile denedim. Twitter sorunu onda da var. Fakat WhatsApp sadece benim cihazımda sorunlu. Bildirimler WhatsApp'e girmeden gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headban9 -- 11 Haziran 2015; 0:34:55 >

• Hiç restore edip yeni bir iphone olarak kurdunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Hiç restore edip yeni bir iphone olarak kurdunuz mu?

Evet. iTunes üzerinden restore edip yeni bir iPhone olarak kurdum.
  • Bi restore edin telefonu.
    Eğer olmazsa garantiye götürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Hocam garantide de büyük ihtimal restore edip geri yollayacaklar. Sorunlar restore ile çözülmüyor maalesef.
  • Full restore yapabileceğim başka bir yöntem var mı?
  • Yaşadığınız sorun wifi ile ilgili olanı mesela yazılımsal değil iphone 6 larda karşılaştıgımız bir durum wifi sorunu ancak gercek suki ispat etmeniz gerekir geniusta ve degisim olur. Diğer sorunda soketi bir kontrol edin pislik,toz,kir varmı..
  • sedat79 kullanıcısına yanıt
    Maalesef Ankara'da yaşıyorum. Apple Store'a götürebilsem ispat edebilirdim. Fakat bu sorunlar donanımsal değilse bana cihazı tamamen sıfırlamak için bir yöntem söyleyebilir misiniz? Sanırım iTunes üzerinden yapınca pek sağlıklı olmuyor.

• Şimdi başka bir 5S cihaz ile denedim. Twitter sorunu onda da var. Fakat WhatsApp sadece benim cihazımda sorunlu. Bildirimler WhatsApp'e girmeden gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Headban9

Şimdi başka bir 5S cihaz ile denedim. Twitter sorunu onda da var. Fakat WhatsApp sadece benim cihazımda sorunlu. Bildirimler WhatsApp'e girmeden gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim...
    Sorun devam ediyor. Konu güncel.
  • Garantiye vermekten başka hiçbir çareniz yok. Değişecektir cihaz. Restore yaptığınızı ve hiçbir şeyin değişmediğini ve restore edilip geri yollanmasını hiçbir şekilde istemediğinizi belirtin.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. DFU moda alıp tekrar restore etsem yararı olur mu sizce? Direk iTunes üzerinden yaptığım restoredan farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headban9

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. DFU moda alıp tekrar restore etsem yararı olur mu sizce? Direk iTunes üzerinden yaptığım restoredan farkı nedir?

DFU moduna alıp restore ederseniz yazılımı en baştan eskisini yok ederek kurarsınız en güvenli yoldur. Eski sistemin atıkları silinir. Zaten Apple Store da restore yaparken DFU ile yapıyor. Deneyin. Baktınız sonuç alamadınız servise anlatırsınız aynen durumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.