Şimdi Ara

İphone 6s almayı düşünüyorum bi bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık 1 yıl önce iphone 6 16 gb spacr grey almıştım fakat 16 gb yetmedi ve telefonun ekranını kırdım. Telefonu almadan önce garanti yaptırmıştım eyer kırılırsa yenisini alıyim diye. Bu gün telefonu garantiye yolladım ve yaklaşık 3 gün sonra yenisi gelicek. Öncelikle 16 gb bana yetmemişti ve siyah renk aldığıma pişman olmuştum bende hazır telefonun yenisi gelicekken, kutusunu hiç açmadan satıp iphone 6s 64gb beyaz alıyim diyorum. Ama emin değilim çünkü bataryası kötüymüş diyenler var boşa para diyenler var o yüzden tam emin olamadım bi yardımcı olurmusunuz değer mi yani o kadar paraya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 6s 128gb

[/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeem -- 16 Ekim 2015; 14:18:20 >

• oeem O kullanıcısına yanıt
    Ben 64 gb almayı düşünüyordum çok oyun uygulama indiren bir insanım sence yeter mi ?

• ayselneden kullanıcısına yanıt
    gelecek telefonu 2.000 TL'ye hemen alabilirim yeğenime hocam
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Hocam belçikada yaşıyorum kusura bakmayın

• ayselneden kullanıcısına yanıt
    bende şans olsa zaten =) bir arkadaşla anlaşmak üzereyim ama bakalım... Hayırlısı olsun hocam =) teşekkür ederim cevap vermen yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayselneden

Herkese merhaba yaklaşık 1 yıl önce iphone 6 16 gb spacr grey almıştım fakat 16 gb yetmedi ve telefonun ekranını kırdım.

16 GB yetmediği için mi ekranı kırdınız ?

Şaka bir yana, 16 GB gerçekten çok yetersiz. Apple'ıns adece biraz daha ucuz bir iPhone satabilmek için koyduğu bir model. Yeni cihazlarda artan kamera çözünürlüğü ve 4K video ile iyice yetersiz gelecek.

Ben 32 GB iPhone kullanıyorum alanın çoğunu fotoğraf ve Spotify dolduruyor. Ama hiç bir zaman alan doldu uyarısı almadım. 64 GB yeterli olacaktır kanaatimce. Hafıza yetmezliğinden telefon değişme kararı alıp üstüne bir de 6s e geçerseniz sizin için gayet mantıklı olur kanaatindeyim. Tabi Belçika'da yaşıyorum dediğiniz ve maaşınızı Euro üzerinden aldığınızı varsayarak diyorum bunu :) Çünkü yeni iPhone'ların Türkiye fiyatı gerçekten uçuk. Türkiyede TL üzerinden bu değişimi yapacak birisi için gerçekten pahalı bir haraket olurdu.

Yeni cihazlar bence gerçekten güzel ve sizin hafıza yetmezliği gibi bir gerekçeniz de var :)

• Film dizi arşivini telefona atmıyorsanız 64 gb yeterli olur diye düşünüyorum. Bütçe sorun değilse dediğiniz gibi 6yı satıp 64lük 6s almak mantıklı. 6s gibi gelişmiş bir cihaz için 16 gb sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayselneden

Hocam belçikada yaşıyorum kusura bakmayın

bize de 6s 64 space grey alsanız :(

23 Ekim diyorlar...
  • an itibarı fransadan 6s alındı ıns 4 gun sonra elımde
  • Telefonun ekranını kırmak

• Hocam ekran kirildiysa nasil garanti kapsamina girdi

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam :)
  • hksdejavu kullanıcısına yanıt
    Espriyi iyi yakalamışsınız :)

Evet hocam yeni cihazlar gerçekten güzel ve 64gb yeterli diye düşünüyorum ben de. Yorumunuz için teşekkürler
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Buraki sistem farklı hocam eyer kendi hatan değilse yenisini veriyolar. Bunu kanıtlamak içinde polise gidip telefonumu hırsız çalmaya çalıştı sonra yakalıcam diye korktu ve yere fırlattı diyoruz
    polis rapor yazıyor o raporla birlikte telefonu garantiye yolluyorsun yenisi geliyor veya parasını veriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 16 Ekim 2015; 20:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeem

6s 128gb

[/url]

cihazı nereden aldınız hocam ve işlemcisi hangi firmanın? şarjı iyi gitmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.