Şimdi Ara

iPhone Apple teslimat gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 Eylül'de iPhone 16 Pro max ve 16 Pro sipariş verdim 4-5 hafta içinde gelir diyordu ama verdikten sonra 6-7 haftaya çıktı şu an teslimat zamanı 4-11 Kasım arası neredeyse 1 ay oldu ama hala işleniyor konumunda duruyor ve araştırmama göre en az 1 hafta da gümrükte bekliyor Çin'den gelmesi 4 gün sürse yarın çıksa 11-12 güne elime ulaşır sizce neden böyle oldu ve ne zaman teslim edilir. + Hepsiburada da takip ediyordum teslimat günlerini ben sipariş verdikten sonra ön sipariş açılmıştı sitede ve tahmini teslimat tarihi 28 Ekimdi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve sizce bu kadar büyük bir firmanın sipariş süresinin uzun olması normal mi ? Hemde 188 bin ödemek

iPhone Apple teslimat gecikmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankaya yatirsaydik daha kârliydin hocam adamlar ellerinde bekletip köşeyi döndü tek sen değilsin binlerce insan bekliyodur eminim.190k az parami yahu yazik günah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Ekim 2024; 2:25:14 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Ben sırf o yüzden bankada tutuyorum. Airpods parası çıkardı. Kılıfları da çıkaracak. Ekim ekstesinin kesilmesini bekleyip Kasım ayında stok gelerek alacağım ve ödemesi Aralık'ta olacak.

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt

Mantikli,şirket kazanicağina sen kazan sen caliştir sen al mutlu et kendini.Stok her türlü gelicek 1 ay geç 1 ay erken

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt

Kasım ayında stok geleceğini nereden biliyorsunuz hocam? önsipariş verenlere gitmiyor mu o stoklar. ben de almayı düşünüyorum dediğiniz gibiyse bekleyeyim.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

İki hafta önce Zorlu Apple'a gidip sorduğumda çalışan hanımefendi Apple sitesi üzerinden ön siparişin kapandığını ve Kasım'da mağazalarda normal stok bulunacağını söylemişti hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.