Şimdi Ara

iphone kullanıcılarından yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler direk konuya giriyorum öncelikle cevaplar için teşekkürler ( internetten araştırma yaptım fakat dahada karıştı araştırdıkça ondan burada sorıyım dedim :P )

1-)İ tunes'te biraz gezindim fakat film türü beni ilgilendiren uygulamalar oldukça pahalı film-dizi türü şeyleri güzel kalitede iphone'a başka şekilde edinmenin yolu var mı ?

2-)App store'da ki uygulamaların çoğuda ücretli fakat kredi kartı vb kullanmıyorum sadece paypal hesabım var onuda kullanmak istemiyorum başka yollarla app store'dan alışveriş yapmam münkün mü ?

3-)Asıl amacım film ve dizi izlemek diziler yabancı dizi alt yazılı çoğu sizce bu işin üstesinden gelebilir mi iphone 5s ve son olarak itunes'te çeşit çok az gibi gördüm ben film ve dizi indirip izleyebilmem için başka bir yol varmıdır (1. soruya benzedi :S )

film dizi oyun gazete dergi vb uygulama kullanacağım fakat i tunes ve appstore'dan bu kadar çok alışveriş yapmak mantıksız görünüyor başka program yada pc üzerinden yapabileceğim birşey mümkün mü teşekkürler

• Jailbreak.
  • jailbreak telefonun orjinalliğini bozuyormu ve tam olarak ne oluyor anladığım kadarıyla yasal bişey değil doğrumudur hoca efendi
  • Forumun Jailbreak bölümünü incelemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceliyorumda çok iyi bir şey olduğunu düşünmedim kullanmadan kavraması biraz zor heralde jb yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.