Şimdi Ara

iphone para iadesi alan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hangı koşullardan dolayı para iyadesi aldılar

ayrıntı anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extinct -- 30 Nisan 2010; 22:41:01 >

• yokmu
  • Kim neyi ne için iade ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 30 Nisan 2010; 23:05:16 >
  • 3 kere aynı 5 kere farklı arızadan servise giderse telefon para iadesi alma hakkınız oluyor tuketıcı hakem heyetine başvurarak
  • oluyosa bunu konu açarak nie yazıyosun onu anlamadım
  • bu konuda apple ın tavrını merak ettım surunduruyomu veriyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraltinoz

oluyosa bunu konu açarak nie yazıyosun onu anlamadım

eğer öyle bi hakkın varsa git al paranı hacı niye konu açıyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vergisiz telefon alan var mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş (hacı lafını sevmem(kavaga amaçlı deil) )daha ilk iphoneme bi aksilik olmazsa yarın sahip olacağım merak ettiğim için sordum

ters cvp vercek bişey yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

kardeş (hacı lafını sevmem(kavaga amaçlı deil) )daha ilk iphoneme bi aksilik olmazsa yarın sahip olacağım merak ettiğim için sordum

ters cvp vercek bişey yok ortada

dstum ters cevap vermedim zaten eğer bu tür bi hakkın varsa şansını dene eğer terslik çıkarırlarsa konu aç bu şekilde daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

bu konuda apple ın tavrını merak ettım surunduruyomu veriyomu

burda apple'ın tavrı diye bi olay yok tüketici hakları neyi gösteriyorsa odur...
  • Aralık 2009 da iphone 3gs 16gb ürünü 1750tl ile vodafoneden kontratsız olarak aldım.
    - 5 ay sonra ekranda ölü piksel çıktı ve bunun için servise verdim.
    - Servisten cihazı aldığımda ölü piksel hala duruyordu farketmemişler ve bundan dolayı tekrar servis açıldı.
    - Servisin açıldığı gün beklettiklerinden dolayı aynı günün akşamına sıfır bir cihaz teslim ettiler.
    - Bu üründe de 4 sürümünden sonra çok fazla ağırlaşma batarya ve şebeke sorunlarından servise verdim. Bunda da yazılım güncellendi.
    - Bugün itibariyle de 4. kez yine servise verdim. Cihazda programları güncellediğim sırada neredeyse telefonu kullanamıyorum o denli ağır çok geç tepki veriyor. Sim yok yazan kısımda arada piksel hatası verip tekrar düzeliyor garip garip haller alıyor.

Bu ürünü 4. kez servise verdim ve geçmişte de cihazım sıfırlandı. Bu yüzden para iadesi talep etme hakkım var mı?

Not: Servis gayet hızlı, ılımlı çok fazla bekletmeden işlemleri yapan bir yer bununla ilgili asla sıkıntım olmadı.

• yok mu hiç para iadesi alan ayrıca benim durumum da para iadesi için yasal olarak hakkım var mı bilgisi olan söylersen gerçekten sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigesave

yok mu hiç para iadesi alan ayrıca benim durumum da para iadesi için yasal olarak hakkım var mı bilgisi olan söylersen gerçekten sevinirim.

para iadesi olmuyor sanırım, ya yeni cihaz veriliyor ya da telefon bedeli + ek para = iphone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

yok mu hiç para iadesi alan ayrıca benim durumum da para iadesi için yasal olarak hakkım var mı bilgisi olan söylersen gerçekten sevinirim.

para iadesi olmuyor sanırım, ya yeni cihaz veriliyor ya da telefon bedeli + ek para = iphone 4

Telefon bedeli derken 3gs aldığımda ödediğim 1750tl mi baz alınıyor. Ayrıca neden para iadesi alamıyoruz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

Telefon bedeli derken 3gs aldığımda ödediğim 1750tl mi baz alınıyor. Ayrıca neden para iadesi alamıyoruz?

evet cihazı aldıgınız fiyattan işliyorlar. ama bu yola genelde başvurmuyorlar. para iadesi alan var mıdır bilmiyorum genpadan bir yetkiliye sorsanız daha iyi cevap verirler

• servisim Teleservice olmazsa yarın bi arayıp sorarım. Ayrıca fatura tutarından işleniyorsa para vermeme gerek kalmadan iphone 4 vermeleri lazım çünkü 1750tl tutarında fatura açıkçası şu anda servis ne yapacak ondan da emin değilim çünkü piksel hatası gelip gidiyor onların elindeyken çıkmazsa bir şey yok diyerek sallaya bilirler gibi geliyor.
  • Teleservice aradım Vodafone ile görüşün böyle bir konuyla biz ilgilenmiyoruz dedi. Vodafone da para iadesi olmuyor ürün değişimi yapılır gibi bir bilgi verdi.

Şimdi benim merak ettiğim diğer konu : En son iphone 3gs cihazlarda 16 ve 32 gb üretimi durdurmuşlardı. Cihaz yenileme kararı çıkarsa nasıl bir yenileme yapacaklar yani ellerinde 16 ve 32 gb ürünler mevcutmudur.
  • Geçen bir arkadaşımın 3GS 32GB cihazı yensiyle değişti.Yani cihaz mevcut.
    quote:

Teleservice aradım Vodafone ile görüşün böyle bir konuyla biz ilgilenmiyoruz dedi. Vodafone da para iadesi olmuyor ürün değişimi yapılır gibi bir bilgi verdi.

Şimdi benim merak ettiğim diğer konu : En son iphone 3gs cihazlarda 16 ve 32 gb üretimi durdurmuşlardı. Cihaz yenileme kararı çıkarsa nasıl bir yenileme yapacaklar yani ellerinde 16 ve 32 gb ürünler mevcutmudur.
  • Peki bu piksel hatasını gözle mi tespit ediyorlar yoksa bir cihazları var mı? Çünkü son olan piksel hatası gelip-gidiyor o yüzden gözle kontrol ediliyorsa onlar baktığı sırada o hata çıkmazsa sorun yok diyebilirler.:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.