Şimdi Ara

İphone SE-Dokunmatik ekran bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone se telefonum yaklaşık 1 metre yükseklikten elimden düşüp ekranı kırıldı.
    Ekranını bir telefoncuda değiştirttim. Ama bu sefer de dokunmatik ekranı ara sıra basılı kalıyor gibi oluyor kendi kendine başka yerlere basıyor. Değiştiren telefoncuya tekrar götürdüm ekranı söktü.
    Telefonun içinde ekrana olan bağlantı noktasındaki metalciklerden biri siyahlanmış. Ondan dolayı böyle yaptığını söyledi. Ayrıca o giriş değişmiyormuş baştan telefon anakart hepsi değişmesi gerektiğini söyledi.
    Böyle bir durum yaşayan var mı? Herhangi bir çözümü var mıdır?
    Yardımcı olursanız sevinirim. Çöp olacak yoksa telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbuldaysan forumdan bir telefoncu vardı, onu etiketliyorum. madem bağlantı noktası sorun, adam neden ekranı değiştirmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

istanbuldaysan forumdan bir telefoncu vardı, onu etiketliyorum. madem bağlantı noktası sorun, adam neden ekranı değiştirmiş?
    Yok istanbulda değilim maalesef. Onu görmemiş değiştirmiş tekrar gittiğimde açınca gördü. Acaba dediği gibi ondan mı kaynaklanıyordur bir akıl danışayım dedim. Sağolasın inş bi çözüm bulabilirim

• planetcrk kullanıcısına yanıt
    Umarım sorununuz çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3-5 az vericeksiniz diye telefondan olmak böyle birşey maleseff yapicak biley yok anakart demek bildigin telefon demek ekranin tekrar değişmesi demek yazik oldu geçmiş olsun o telefon daha randuman tutmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

3-5 az vericeksiniz diye telefondan olmak böyle birşey maleseff yapicak biley yok anakart demek bildigin telefon demek ekranin tekrar değişmesi demek yazik oldu geçmiş olsun o telefon daha randuman tutmaz..
    Düştüğünde hasar görmüş sanırım orası. Sağolasın

• Orası düştüğünde siyahlamaz telefoncu takarken burn etmiş. Ama kanıtlayamazsınız tabi geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Orası düştüğünde siyahlamaz telefoncu takarken burn etmiş. Ama kanıtlayamazsınız tabi geçmiş olsun
    Acaba iphone yetkili servisi ücreti karşılığında değişim sağlar mı? Forumda bu şekilde bir kaç yazı gördüm ama bu olay için olur mu? 1299 tl diyor sitesinde baktığımda. Bundan yararlanabilir miyim acaba
  • ilk olarak başka bir ekran deneyin anakartın üzerinde soketler değişir dokunmatik ıce kadar hepsi değişir ama ilk olarak başka ekran taktırın yanınızda takılsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.