ARKADAŞLAR HERO TÜRK DE IRK NASIL DEGİŞTİRİLİYOR BİLEN ARKADASLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN DRAGON CASSTLEDEKİ NPC DEGİŞTİRMİYOR BASKA BİYERDEMİ ACABA SAYGILAR
vala söyleydi bir kac hafta oyuna girme sonra gir bankanı acmaya git acman için bişiler isttiycek ordan yenı ırkını secıodun glibe öyle bişilerdi
oyuna girmemekle alakası yok.Irk deişimi olmuyo.
kendinden emin konuşma ırk değişimi usa da oluyordu hatta arakadaşım değiştirdi belki tanıyanlar vardır abducem die bi kankamdı değiştirip clan kurdu hattta 70 lwl olmustur
lol.o 1 kereliğine oldu gm bi daha öle bişi yapana kdr ırk değişimi olmaz.ayrıca yoq 1-2 hafta oyuna girme sonra değişiyor diye palavrada sallama
cok konusma palvra sallayan yok ben 1 ay girmedim oyuna banka acılmıyordu herkes de olan bir şey bankayı acmak için clan kurucusuna gidiyordun ordan sana ırk soruyor shao ysan zu hang a geçebiliyorsun bilip bilmeden konusma bunu yasadık arkadasımla
anlama sorununmu var? gm 1 kereliğine bütün charlara ırk değişme şansı verdi ve bitti .şuan ırk değişmiyo ayrıca herkes yaşadı o ırk değişimini ' 1 ay gırmedım ırk değiştirdim ' vs gibi laflarla milleti kandırma git hangi oyunu oynuyosan o foruma oyunla ilgili bi bilgin yok devamlı palavra sallıyosun
Hero Türkiye'de ırk değişimi yok. Ayrıca USA'da ırk değişimi yapıldığını söyleyen arkadaş sallamıyor. Belki 1 sene oldu o bahsettiği Faction Maximization denen soy değiştirme durumu. Yapıp House Manager Yeo'dan değiştiriliyordu. Belli bir süre devam ettirdiler ve sonra bitirdiler. 1 seneden daha yeni oyuncuların bu durumu bilmesini beklemiyorum zaten.
pff.Bende yapmadı demiyorum bende değiştirdim.ırkımı ama arkadaşın oyuna girmediği bir zamana denk gelmiş olması gerek çünkü cümlesine bakın '1 ,2 hafta oyuna girme değiştirebiliyosun ' ben bunu kast etmek ıstıyorum o bi kereliğine oldu ve bitti. 2 hafta oyun a girmemekle alakası yok.inşallah anlatabilmişimdir
Tamam, şimdi durum netleşti.
bende degistirmek istedim ama olmadı ama arkadas haklı önceden öle bisi vardı bence bilmedigin biseye kafa tutma
boş topic
yav mert biraderim sen böyle boş konulara zaman harcamazdın bu forum seni bile bozdu yav :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme