Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.546
Cevap
205
Favori
1.973.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
Giriş

nasıl oldun hastalığın geçti mi peki bende de aynı sorun varda ondan soruyorum bana dönüş yaparsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce 3-4 gün süren şiddetli isal oldum. Sonrasında geçti ama bir süre sonra lapa şeklinde dışkılama başladı (günde 1 şeklinde) hastaneye gittim colidur adlı ilacı verdiler. O süre iyi geldi. Kan gaita gibi tüm testler yapıldı. Bişey çıkmayınca gönderdiler.

Bir süredir şikayetim yoktu ama şu ara bazen (2-3 günde bir gibi) bağırsaklarımda yanma hissediyorum.

Yemekten sonra gece sabah farketmiyor. Gazla birlikte yanma hissi. Yaparken veya gaz çıkarırken de yanma hissi hafif oluyor.

Acı ve baharat yemiyorum çünkü 1 yıl önce kronik gastrit çıkmıştı.

Beslenmeme dikkat ediyorum.

Başka hiçbir şikayetim yok şu an.

Hastaneye gidiyorum önemsemiyorlar zorla kolonoskopi randevusu aldırdım 3 ay sonrası için.

Bu yanma hissi neden oluyor nasıl geçer, şu colidur adlı ilacın etkisi olabilir mi? Veya ilk yaşadığım isalin etkisi olabilir mi hala?

Bu İBS midir?

• Safra asidi ishali diye bir hastalık varmış. Türkiyede doktorların çoğu bilmiyor. Bana Yıllardır doktorlar İBS deyip geçiyordu. Çeşit çeşit ilaçlar kullandım. Semptomlar birbirine benziyor ama ikisi farklı hastalık. Doktorunuza gittiğinizde bu rahatsızlıktan da bahsedin isterseniz. Herkese şifalar diliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İshal olanlar için söylüyorum. Çinko pikolinat ve L-karnosin olasılığını ivedi ile araştırın, inceleyin. Toplumun çoğunda magnezyum, çinko, d vitamini ve omega 3 eksikliği var. Ki gıdalardan bunu alabilmek mümkün mü? Ne kadar mümkün olası. Fakat yine de bazı fonksiyonel tıp doktorları var. İlaç kullanımından önce olası şüpheleri değerlendiriyor. İşte çinko çok önem arz ediyor. Emilimi de önemli tabi. Lifli gıdalarla alınmaması öneriliyor. Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de bazen aynı semmptomlar olıyor. Sabahları aç karnına lansor içiyorum. Birkaç gün lansor kullanmaya devam edince düzeliyor. Bilginiz olsun.

• cemal5665 kullanıcısına yanıt
    Her sabah kalktığımda karnım ağrılı ishalle kalkiyordum psikolojimi baya bozmuştu sonra doktor colidur yanında probiyotik verdi 4 ay önce falan kullandım hemen etki gostermedi son 2 aydır daha iyim günde 1-2 cikiyorum ama yine eskisi gibi normal değilim halen çok yumuşak oluyor bazen lapa lapa bazense küçük bir şeyden normalken bı bakıyorum ishal olmuşum. Bağırsaklarımda sesler geliyor genelde çok hareketli önceden böyle değildi ilaçtan sonra oldu. İlaç harici hayatımdan yağları çıkardım çünkü ishali etkiliyor. İlacın başka bende halen kötü bir etkisi olmadı sorun bağırsaklarımda mi midemde mi onu anlayamadım doktor çölyak vs bütün testleri yapmıştı bir şeyde çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal1 -- 22 Kasım 2024; 23:31:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.