Şimdi Ara

İş Hayatında Batanlar genel olarak neden batıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş Hayatında Batanlar genel olarak neden batıyor?
    yorumlarınız ve tecrübelerini benim için çok önemli

• yanlış kararlar :D
  • %50 iş ile ilgili, %50 paranın çarçur edilmesinden (kadın,kumar vs.) dolayı.
  • durumuna göre değerlendirmek lazım. Binlerce sebep var. Bişeyden dolayı olsa zaten insanlar onu yapmaz hiç kimsede batmaz. Bu soru çocuk niye hasta oldu gibi hastalığa göre bin tane sebep bulabilirsin.
  • Geleceğe yatırım yapmadıkları için. Örneğin 20 tane evin varsa 20sini de satarsın gelen parayı 10 yılda bitirirsin. Yarısından fazlası kirada bulunmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Kasım 2012; 1:17:35 >
  • ailem 2007 de battı.hızlı büyümek nedeniyle battık.kontrolsüz güç güç değildir... çalışanlar hep bizi çaldı.ne olduğunu anlamadan 1 trilyon kadar borçlanmıştık.allaha şükür şu anda işleri toparladık durumumuz iyi.ismini veremeyeceğim bir sektörün en büyük firmasıyız.
  • Gereksiz hızlı büyümeye çalışmak. Sabırsız olmak. Giderlerin fazla olması. İşletme giderlerini düzgün hesaplayamamak. Vergileri önceden maliyete katmamak. Yanlış kararlar. Rakipleri incelememek. Müşteri ilişkilerinde başarısız olmak. Hep bana hep bana demek. Vs vs yüzlerce sebep sayılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şirketi erkek yönetiyorsa,

Karı kızdır.
  • diğer insanlara fazla güvenmekten olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

diğer insanlara fazla güvenmekten olabilir.

Aynı şeyi şirketten birisine sordum aynı şeyi dedi vaay be

Bkz; Şahinler tekstil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 9 Kasım 2012; 8:58:43 >
  • Alacaklarını zamanında alamayıp ödemelerini zamanında yapamıyorlar sonra bir tane alacaklı buna davayı bir çakıyor buyrun iflas...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

diğer insanlara fazla güvenmekten olabilir.

1 kere biz battıktan 95 yılında bu sebepten dolayı,

• Ticaret yapanlarin cogu hersene dolandirilir ama hem yeni hemde desteginiz yoksa cabuk batarsniz

• Aile şirketi degilse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

ailem 2007 de battı.hızlı büyümek nedeniyle battık.kontrolsüz güç güç değildir... çalışanlar hep bizi çaldı.ne olduğunu anlamadan 1 trilyon kadar borçlanmıştık.allaha şükür şu anda işleri toparladık durumumuz iyi.ismini veremeyeceğim bir sektörün en büyük firmasıyız.

Nazar değmesin
  • 1-peşin çalışılırsa batma olur mu?
    2-işçilerin çalmaması için ne yapılabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.