Şimdi Ara

işin içinden çıkamıyorum ne olur yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANDROİD 4.1 2.3 2.2 2.3
    şlemci çek. sayısı 2 2 1 2
    CPU hız 1000 Mhz 800 Mhz 1024 Mhz 1024 Mhz
    RAM 1024 MB 768 MB 512 MB 768 MB
    Dahili bellek 8192 MB 4096 MB 2048 MB 8192 MB

YUKARIDAKİ TABLO 4 TELEFONUN ÖZELLİKLERİDİR.KİMİLERİ DİYORKİ 1000MHZ NİN ALTINDA OLURSA İNTERNET DONUP KALIR,KİMİ DİYOR ÖNEMLİ OLAN ANDROİD 4.1 OLMASI EĞER 2 İLE BAŞLIYORSA İSTERSE RAM 1000 MHZ OLSUN FARK ETMEZ.KİMİ BUNLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL CPU ÖNEMLİ DİYOR.OFF AYLARDIR BUNUN YÜZÜNDEN ŞU DÖRT TELEFONDAN BİRİNE KARAR VEREMEDİM.LÜTFEN YARDIM EDİN

• Ben tercihimi S3 Mini'den yana kullanırdım. Samsung'un yazılım desteği, RAM kapasitesi gayet yeterli olacaktır sizin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini alın hemde ucuz 670 tl ye kadar düştü paralel ithalatlar. Paralel Alırsanızda delta iletişim garantili alın ilgili gözüküyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

S3 mini alın hemde ucuz 670 tl ye kadar düştü paralel ithalatlar. Paralel Alırsanızda delta iletişim garantili alın ilgili gözüküyorlar.
    bence de en alınası s3 mini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 30 Mayıs 2013; 20:34:37 >
  • S3 mini iyidir

• öyle diyorsunuz da avea çekmiyor diyorlar, mesaj yazmak zor diyorlar... ya bi bi şeyi anlamadım i8160 ace 2 özellik olarak i8150den daha iyi ama i8150 daha pahalı neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyagmur20

öyle diyorsunuz da avea çekmiyor diyorlar, mesaj yazmak zor diyorlar... ya bi bi şeyi anlamadım i8160 ace 2 özellik olarak i8150den daha iyi ama i8150 daha pahalı neden

Benim arkadaşım Avea ve S3 mini kullanıyor bir şikayeti olduğunu duymadım

• avea hattan çekmiyo olabilir arkadaştada s3 var bendede o turkcell ben vodafone iş yerinin bodrumunda o çekiyo benimkisi çekmiyo
  • advance kullanıyorum s3 miniye geçeceğim bende bence de s3 mini en iisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoorist

advance kullanıyorum s3 miniye geçeceğim bende bence de s3 mini en iisi

s3 mini advance den iyi onda şüphe yok,ace 2 den niye daha pahalı,bir de mini o kadar fiyat farkını hak etmiyor gibi geldi bana ,özelliklerini tam biliyorum akakce.com dan bakıyorum çok fiyat farkı hele bugün iyice kudurmuşlar dün her rengi vardı ve 666 t idi bizdeuygun.com da bugün 688t! off çok para yaa,değmez,içime sinmiyor bu kadar fark ödemek,sonuçta bi dönem bi telefon bir numara oluyor ve uçutukça uçuyor sonrasında yaa ben şu telefona şu kadar para verdiydim şimdi çoluk çocuğun elinde diyorsun,içime sinse 688 veririm ama telefonun özelliklerini ve görüntüsünü beğenmeme rağmen içimdeki ses ,yoo bu kadar para verilmez birkaç fazla üzel özelliği var diye,diyor. ace 2 de kudurdu,o na ne ouyorsa! bir ay öce 502ydi şimdi 532,s4 tutulmayınca bunlar şımardı gitti. :(

• s3 mini bence hocam
  • p970 i ele baştan, ölü bir telefon artık.

Hepsini kullanmış biri olarak s3 mini derim.
  • S3 Mini. Almıştım sattım. Note II var şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ALLAH ALLAAAH NEDEN AMA ADVANCE IN ÖZELLİKLERİ DAHA İYİ,TEK EKSİĞİ AND.2.3 O NA A 4.1 YÜKLENİR HERRHALADE ????????? BEN DE ŞİMDİ ADVANCE ALMAYA KRAR VERDİM S3 MİNİYE ÇOK YAKIN BİÜCRETİ VAR 660 FALAN.LG L5 VE SAM.ADVANCE ARASINDA KALDIM AMA ADVANCE ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL,s3 mini malz kalites kötüymüşkiyas.la.com dan baktım.madem kullanıyorsunuz biraz bilgi verin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyagmur20 -- 2 Haziran 2013; 3:44:27 >
  • S3 mini alicaksan kore veya vietnamda üretilen telefonu al çinde üretileni sakın sakın alma çünkü 2 arkadaşımın biri kore üretimi diğeri çin üretimi (buna bende dahil olmak üzere) kullanıyoruz. Ve bütün yapılan ayarlar aynı ve pil %100 olmasına rağmen hiç kullanmadan 8 saat sonunda arkadaşımın kore üretimi olan tel %65 şarj varken bende %20 çin üretimi olan arkadaşımın teli ise %15 ti. Bu yüzden S3 mini alırken batarya sorunu ortaya çıkacağını unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailyagmur20

quote:

ALLAH ALLAAAH NEDEN AMA ADVANCE IN ÖZELLİKLERİ DAHA İYİ,TEK EKSİĞİ AND.2.3 O NA A 4.1 YÜKLENİR HERRHALADE ????????? BEN DE ŞİMDİ ADVANCE ALMAYA KRAR VERDİM S3 MİNİYE ÇOK YAKIN BİÜCRETİ VAR 660 FALAN.LG L5 VE SAM.ADVANCE ARASINDA KALDIM AMA ADVANCE ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL,s3 mini malz kalites kötüymüşkiyas.la.com dan baktım.madem kullanıyorsunuz biraz bilgi verin bana

Uzun zamandır s advance kullanıyorum artık ram sıkıntısı çekmeye başladım
    mini daha hafif ve boyut olarak az da olsa küçük
    s advance nin işletim sistemine 6 aydır güncelleme gelecek Rusya Ukrayna tarafına geldi jb bize gelmedi henüz hal bekliyoruz
    ram olarak da mini 1 gb s advance 555 mb o yüzden ben beyaz mini alacağım(samsung türkiye garantili) size de tavsiyem fiyata çok takılmayın samsung türiye garantili cihaz alın ithalatçı firma garantisi ile uğraşmayın

şuan hepsiburada 770 tl sanırım

bence çok düşünmeyin alın geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tug4Ra -- 3 Haziran 2013; 16:23:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.