Şimdi Ara

ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.Ben muğla fethiyede yaşıyorum hava 35-40 derece arası geziyor ben de oyun oynuyorum witcher 3 ve a plague tale innocence gibi oyunları yüksek ayarlarda[vsync açık}oynarken ekran kartım 85-89 derece arası geziyor bu sıcaklık normal mi?
    rx 580 oc edition kullanıyorum.

• Hava cidden sıcak, ama değerler de normal denemez, kasa soğutmasını iyileştirebilirsin. GPU direk rüzgara maruz kalınca sıcaklık değerleri epey düşebiliyor. Ses rahatsız etmiyorsa gpu fanını %100 yapman da rahatlarabilir.
    35-40 derece ortam olsada gpu 80'i pek geçmemeli diye düşünüyorum. Üstelik fps'i de sınırlamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    kasam baya bi kötü hava akışı iyi değil o yüzden 2 tane daha fan eklesem +sını görür müyüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet karumca

kasam baya bi kötü hava akışı iyi değil o yüzden 2 tane daha fan eklesem +sını görür müyüm?
    Güzel bi akış sağlarsanız kesinlikle görürsünüz. 3 veya 2 giriş 1 çıkış çok performanslı olur gpu için. Fanları da araştırıp alın, piyasada çok fazla işe yaramaz fan var.

• Hava 35 lere geldiğinde benim RX570'de 80-85'leri görmeye başlamıştı, ya ekran kartı fanını manuel olarak %100'e ayarlayabilirsiniz ya da kasanın hava akışını düzelteceksiniz. Ben yan kapağa taktığım fan ile (ekran kartına yandan üfleyecek şekilde) yaklaşık 8 derecelik düşüş elde ettim. Kasanın modelini ve mevcut fan sayısını ve yerlerini söylerseniz belki daha çok yardımcı olunabilir.
  • Rampage Red sky arkada 1 önde 3 fan var.Üstte ek fan takma yerleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet karumca -- 25 Temmuz 2020; 8:59:34 >
  • msi rx 590 kullanıyorum ekran kartımın sıcaklığı daha 55 dereceyi görmedi. Sizlerin bilgisayarlarında nasıl 90 dereceye kadar görüyor ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    7800x3d ısınma sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    55 mi .

• ISINMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.