Bildirim
ISINMA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hava cidden sıcak, ama değerler de normal denemez, kasa soğutmasını iyileştirebilirsin. GPU direk rüzgara maruz kalınca sıcaklık değerleri epey düşebiliyor. Ses rahatsız etmiyorsa gpu fanını %100 yapman da rahatlarabilir.
35-40 derece ortam olsada gpu 80'i pek geçmemeli diye düşünüyorum. Üstelik fps'i de sınırlamışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasam baya bi kötü hava akışı iyi değil o yüzden 2 tane daha fan eklesem +sını görür müyüm? -
Güzel bi akış sağlarsanız kesinlikle görürsünüz. 3 veya 2 giriş 1 çıkış çok performanslı olur gpu için. Fanları da araştırıp alın, piyasada çok fazla işe yaramaz fan var.quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet karumca
kasam baya bi kötü hava akışı iyi değil o yüzden 2 tane daha fan eklesem +sını görür müyüm?
Hava 35 lere geldiğinde benim RX570'de 80-85'leri görmeye başlamıştı, ya ekran kartı fanını manuel olarak %100'e ayarlayabilirsiniz ya da kasanın hava akışını düzelteceksiniz. Ben yan kapağa taktığım fan ile (ekran kartına yandan üfleyecek şekilde) yaklaşık 8 derecelik düşüş elde ettim. Kasanın modelini ve mevcut fan sayısını ve yerlerini söylerseniz belki daha çok yardımcı olunabilir. -
Rampage Red sky arkada 1 önde 3 fan var.Üstte ek fan takma yerleri var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet karumca -- 25 Temmuz 2020; 8:59:34 >
msi rx 590 kullanıyorum ekran kartımın sıcaklığı daha 55 dereceyi görmedi. Sizlerin bilgisayarlarında nasıl 90 dereceye kadar görüyor ilginç. -
55 mi .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X