Bildirim
ISINMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: babayaro123
Merhaba arkadaşlar bf3 oyununda işlemci fazla ısınıyor yaklasıp 60 dereceyi görüyor boştayken 25 24 derece olan işlemci bf3 de 60 dereceyi gördüm 5 dakikada bu normalmi işlemcim
amd fx x6 6100 six core henüz yeni aldım ve crysis3 de en fazla 50 55 dereceyi gecmiyor yardımlarınızı bekliyorum
havalar sıcak malum o sistemden -25 gibi derece vermesinimi bekliyorsun FX 4100 işlemcim var Counter strike oynarken 65 derece Not: Aydında yaşıyorum hava 48 derece -
hocam istanbuldayım ve evde klima var suanda motla oturuyorum desem yeridir klimayı sonuna kadar acıyorum sohuk olsunda işlemci ısınmasın diye psu laf etmiyorum zaten psuya elimi dokunduramıyorum sıcaktan psu değiştircem ama işlemci de psu yüzünden ısına bilirmi ?- crysis3 de 2-3 saat maxiumum 50 55 derece cünkü -
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X