Şimdi Ara

İslam Çupi Haklıymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esnaf ağlıyor‚ perakendeci ve toptancı tezgahındaki malı satamıyor

Tiyatrolar‚ sinemalar‚ sazlar‚ barlar meyhaneler bom boş.

Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde tıkır.

Türkiye yok, futbol yok, bolluk yok, insanlar yok, canlılar güç nefes alıyor ve bu ülke mezarlık oldu beyler

İslam Çupi haklıymış.
    https://forum.donanimhaber.com/islam-cupi-kafasi--131582079
    http://www.tribundergi.com/haber/islam-cupi-fenerbahce-buyuklugu-ne-sampiyonluk-buyuklugu-ne-kupa-buyuklugudur

• Pandalar çok tatlı hayvanlar değil mi ya
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Peki yunusların insanlara tecavüz etme girişimleri hakkında ne düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel mesaj atıp telefonumu istiyorsun ama ben işkur çalışanı değilim. 444 7 587 bu numarayı ara sana yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

özel mesaj atıp telefonumu istiyorsun ama ben işkur çalışanı değilim. 444 7 587 bu numarayı ara sana yardımcı olacaklardır.

Verseydin numaranı sana işimi anlatacaktım kardeşim.Niye panik oldun ki ?
    Sürekli benim işim ile ilgili mesaj yazıyorsun,merakını gidermek için ben de sana bunu anlatacaktım.
    Ne var bunda ?
    Ama sen ne yaptım

Bınım tılıfın nımırımı ıstedı.

eeee ? ne var bunda ? ben merakını gidermek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Verseydin numaranı sana işimi anlatacaktım kardeşim.Niye panik oldun ki ?
    Sürekli benim işim ile ilgili mesaj yazıyorsun,merakını gidermek için ben de sana bunu anlatacaktım.
    Ne var bunda ?
    Ama sen ne yaptım

Bınım tılıfın nımırımı ıstedı.

eeee ? ne var bunda ? ben merakını gidermek istedim.

Alıntıları Göster
    işini telefonda söyleyecek kadar gizli mi tutuyorsun? yaz buraya öğrenelim işini. sabah 7, öğlen 2, akşam 5, gece 12 sürekli buradasın mesajların ortada. nasıl patronun var olm senin hiç mu uyumuyorsun hiç mi çalışmıyorsun 7 24 çay molası mı var işsiz olduğun forumu takip eden 10 yaşında çocuk bile bilir. ben dalga geçmek için yazmıyorum çok belli işsiz olduğun. git iş bul kafanı işine var, belki üç beş arkadaş edinip sosyalleşirsin. şurada harcadığın zamana yazık. kendi kendini bitiriyorsun ilgi çekeceğim diye. ilerde hak verirsin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

işini telefonda söyleyecek kadar gizli mi tutuyorsun? yaz buraya öğrenelim işini. sabah 7, öğlen 2, akşam 5, gece 12 sürekli buradasın mesajların ortada. nasıl patronun var olm senin hiç mu uyumuyorsun hiç mi çalışmıyorsun 7 24 çay molası mı var işsiz olduğun forumu takip eden 10 yaşında çocuk bile bilir. ben dalga geçmek için yazmıyorum çok belli işsiz olduğun. git iş bul kafanı işine var, belki üç beş arkadaş edinip sosyalleşirsin. şurada harcadığın zamana yazık. kendi kendini bitiriyorsun ilgi çekeceğim diye. ilerde hak verirsin bana

Alıntıları Göster
    Neyse boş konuştuğun anlaşıldı, bundan sonra kaile alınmıcaksın.
    klavye delikanlısı seni, her konuya zıplıyorsun boş konuşuyorsun, korkağın tekiymişsin ,korkmana gerek yoktu merak etme benden zarar gelmez.
    Hadi bundan sonra takıl kafana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Mayıs 2018; 1:49:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt
    Yunusları destekliyorum ama işin içine mavi balinalar girerse; kaç kaç kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Neyse boş konuştuğun anlaşıldı, bundan sonra kaile alınmıcaksın.
    klavye delikanlısı seni, her konuya zıplıyorsun boş konuşuyorsun, korkağın tekiymişsin ,korkmana gerek yoktu merak etme benden zarar gelmez.
    Hadi bundan sonra takıl kafana göre.

Alıntıları Göster
    Adam haklı iş bul kendine, bu devirde işsizlik kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.