Şimdi Ara

İŞLEMCİ ISI DERECESİ NEDEN YÜKSEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim işlemcimin ısı seviyesi yüksüzken 49-50 derece oluyor. Ama forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların
    işlemci ısıları 25-30 bazen de 35 derecelerde imiş. Bu niye böyle yaa. Haa birde ben üzerine asus'un star ice diye özel bir soğutucusunu taktım ve bu oranlarla karşı karşıyayım. neden acaba. bir ikincisi de benim anakartın ısısı da hep 25 derece. Bundan memnunum ama niye işlemcimin ısısı diğer arkadaşların pclerinde ki işlemci sıcaklıkları kadar olmuyor. şu an bile baktım 53 derece. Ve ben sadece internetteyim. Başka da birşey yapmıyorum.

• arkadaş işlemci nedir ?
  • bence P4 2.8 ghz Ht 1mb L2 cache soket 478 .
    2.8likler fazla ısınıyo 3lere göre
  • işlemcini bilmiyorum ama nedenler saymakla bitmeyebilir
    fan tam oturmamış olabilir
    termal macun görevini yapmıyordur ya dayoktur
    falan filan...
  • ya LGA lardan 2.8 Ghz Bir not daha düşeyim. Sürekli oyun oynadığım zaman da 59 dereceyi geçmek bilmiyor enteresan şekilde.
  • ya macunu iyi süremedin ya da fanı tam olarak oturtamadın ,aslında stock fanla bu değerler alınabilir ama özel soğutucu aldıysan ozaman fazla.
  • Abi bak. Termal macunu da biliyorum. Fanı da yani özel soğutucuyu da çok çok özenle taktım. benim anlamadığım neden sürekli oyun oynadığımda 59 derecede takılıyor yükselmiyor. Bide boşken 49 dan aşşağı da inmiyor yaaaaaa. Çok tuhaf ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bu ısı olayında power ve ana kartın çok çok çok önemi var. Zira aynı işlemci başka başka kartlarda aynı remlerle değişik değişik neticeler verebiliyor. Tabi ben deneyemedim ama araştırmaları ve yorumları okuyunca bu görülüyor. Bu arada benim power
    da 400W lık
  • benim kide 478 3.0 ht ama benim işlemcimde o sıcaklıkda normal çok fazla değil ki az ısınanlar conroe ler
  • bu seviye normal diyorsanız tamam o zaman. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanteke

bu seviye normal diyorsanız tamam o zaman. Teşekkürler.

yani o dediğin işlemciye bu sıcaklık normal hatta işlemci fanını temizlersen 1-2 derece daha düşebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.