Şimdi Ara

İşlemci Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 1050 ti ekran kartım var fakat işlemcim 13 3220 oldugu için işlemci yüzünden fps kayıplarımın oldugunu anladım çoğu int cafede bu ekran kartıyla cs de 250 240 fps ye çıakrken benim e nfazla 120 ye 110 a çıkıyor i3 8100 bi işlemci alıcam fakat sistemim bunun için uygunmu ve işlemci yüzünden kaybettigim fps leri geri alırmıyım anlık droplarım kalkar mı ?

• i3 8100 çözer ama yanında ram ve anakart da değiştirmen lazım
  • anakartı değişmesem olmaz mı ramim 8 zaten
  • MY DREAM NEW COMPUTER M kullanıcısına yanıt
    yok birbiri ile uyumlu değil
    i5 35xx türü 2.el işlemci ile sorununu kısa yoldan çözebilirsin pahalı yol komple değiştirmek
  • benim anakartıma 8. 7. 6 .5 nesil 4. nesil işlemciler takılmıyor mu
    uyumlu değil senin anakart 3. nesil destekliyor daha sonrakileri takamıyorsun anakartın bir sayfasını bulabilseydim 4. nesil uyumlu olup olmadığını söyleyebilirdim ama bulamadım bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve işlemci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i5 3570 işimi çözer mi fps artışı fps droplarını önler mi işlemci yüzünden alamadıgım fps leri alabilir miyim
  • bana bir işlemci önerir misiniz ? ana karta uyumlu
    3570 uygun olur ekran kartını besler
  • sizce o işlemciye 1250 tl vermek yerine yeni bi anakart alıp yeni ramler alıp yeni işlemci alsam daha mantıklımı olur çünkü işlemci baya pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MY DREAM NEW COMPUTER

bana bir işlemci önerir misiniz ? ana karta uyumlu
    https://urun.n11.com/islemci/intel-core-i5-3570-340ghz-turbo-speed-38-ghz-lga1155-P232331777
  • Bu attiginiz işlemci 2. El mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd işlemci var mı benim ekran kartına uygun onlara da bakmak isterim ?
    uymaz amd işlemci
    elindeki anakarta uygun sıfır işlemci bulsan da o paralar verilip alınmaz dediğim gibi ya 2.el alacaksın ya da komple değiştireceksin
  • Adam dinlemiyor ki kimse 500 kişi yok yazmasına rağmen ısrar ediyor :> Sen en iyisi istediğin işlemciyi al kardeşim kafana göre zorla anakartın cpu yuvasını bastır cekiçle vur bir şekilde girer o. Ondan sonra CS GO 1000 FPS garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

https://urun.n11.com/islemci/intel-core-i5-3570-340ghz-turbo-speed-38-ghz-lga1155-P232331777

Alıntıları Göster
    bu ilanı görmemezlikten gelme senın için uygun bu işlemci. ama anakartınıda tam bılkseydık marka model vs daha ıyı olurdu. i 5 3570 k i7 3770 i7 3770 k da takabilirsin ama bu işlemcilerin sıfırı olmadığı gıbı 2 cvı ellerıde pahalı. senın işini ilandaki i5 3570 de görür. fiyatıda uygun.

• Anladım arkadaşlar H61FDL2 ES anakartım bu eski bi anakart bide arkadaşlar 2.el de umarım sakatlık çıkmaz iyi kullanmışlardır diye umut ediyorum yoksa gitti 400 tl :/
  • n11 e bi mesaj attım ve şöyle cevap verdi----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu firma hidistan firması. sitesi çok kötü. bu anakart hakkında hiçbirbilgi yok. oem olarak üretilip piyasaya ucuz ihtiyaç için sürülmüştür.tam birşey söylemek mümkün değil. ama bu işlemciyi çalıştıracağınısanmıyorum. bu anakart benim düşünceme göre sadece 2. nesiller için uyumlu
    kardeş şu resimde anakart için "3rd/2nd Generation..." yazdığını göreceksin. Bu anakart 3. nesille de uyumlu görünüyor.

İşlemci Sorunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 31 Temmuz 2018; 5:6:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.