Şimdi Ara

İşlemcide birşey fark ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4 de fps drop yaşayan biriyim hemen hemen her oyunda... işlemci ve ekran ısılarını kontrol ederken 50 derece işlemci 60 derece ekran kartı ekran kartı battfield 4 de stabil 60 da kaldı ama işlemci 50 dereceden 29 a düşme yaşadı ne zaman düşme yaşasa ısı, fps drop başladı fps drop geçtiğinde ise 50 dereceye tekrar çıktı nasıl düzeltebilirim ( VE CPU CLOCK 4119 DAN 1159 GİBİ BİR RAKAMA DÜŞÜYOR ) ısıyla birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzyilmaz -- 11 Temmuz 2015; 23:28:10 >

• FX işlemcimi kullanıyorsun işlemcin voltaj düşürdüğü için oluyor genellikle bu gibi durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

FX işlemcimi kullanıyorsun işlemcin voltaj düşürdüğü için oluyor genellikle bu gibi durumlar.

AMD FX 8350 evet yardım edini 4000 den 1400 e düşüyor ısıda 50 den 29 a fps drop oluyor ne zaman bu iki değer düşse
  • Bios'dan enerji tasarrufu sağlayan işlemci ayarlarını kapatıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Bios'dan enerji tasarrufu sağlayan işlemci ayarlarını kapatıp deneyin.

Nasıl kapatabilirim yardımcı olurmusunuz pek anlamıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Bios'dan enerji tasarrufu sağlayan işlemci ayarlarını kapatıp deneyin.

Nasıl kapatabilirim yardımcı olurmusunuz pek anlamıyorumda

Biosdan biosa değişir bende bilemiyorum şu an sizin sisteminizi.
  • bende de yapıyordu bende de fx 6300 var kasayı iyi soğutunca geçti gerçi bu sıcaklarda işlemci duruma göre yine 70e vuruyor ama fps drop olayı yaşanmıyor yine de bilmiyorum senin işlemcinin sıcaklığı da iyiymiş gerçi drop yaşamaman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın cool n quiet özelliğini kapatman gerekiyor bios'dan.
  • quote:

Anakartın cool n quiet özelliğini kapatman gerekiyor bios'dan.

tamam deniyim ama onu araştırdım elektrik kesildiğinde önlemek içinmiş galiba eminmisiniz kapatıyorum
  • oguzyilmaz kullanıcısına yanıt
    Elektirik kesintisi ile bir alakası yok o işlemci sıcaklığını düşürmek için voltaj ve çarpan düşürüyor anlık olarak bunu kapatırsan işlemci sürekli aynı hızda çalışır.
  • quote:

Elektirik kesintisi ile bir alakası yok o işlemci sıcaklığını düşürmek için voltaj ve çarpan düşürüyor anlık olarak bunu kapatırsan işlemci sürekli aynı hızda çalışır.

Kapatmisim hocam onceden biostayim suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzyilmaz -- 13 Temmuz 2015; 22:54:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.