Şimdi Ara

İşsizler neden terkedilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın altı seneye yaklaşan bir ilişkisi vardı.Tanıştıkları süre içerisinde okul ve askerliği bitirdi.Sonra da bir araba markasının satış elemanı oldu.İki seneye yakın çalıştıktan sonra işten çıkarıldı.Akabinde iş aramaya başladı ama bir türlü dikiş tutturamadı.Bu arada sevgilisi işi yok diye arkadaşımı terketmiş.

Bu ülkede zorluklara kanaat getirip mücadele edecek kız yok mu acaba? Her gelen erkek parasıyla ya da kartviziti ile mi gelmeli bu mu olay?

Kardeşim eşi ile tanıştığında ve evliliğe kadar olan süreçte cebinde çok fazla para yoktu.Hem eşi hem de kendi azim ederek bazı şeyleri başardılar.Kardeşim şimdi bir AVM nin idari müdürü çok şükür maaşı da iyi.Yengem de muhasebe müdürü önemli bir şirkette.

Hayaller de güzel ama hayatım realitesinde mücadele var.Bunlardan kaçan bayanlar bir zahmet evlenmesinler. Otursunlar evde zengin koca beklesinler.Erkeklere de acı çektirmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 5 Ocak 2015; 7:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yat uyu

• güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam ama bu saate pek yorum alacağınızı sanmıyorum.ha şöyle de bir durum var ki böyle konular böyle zamanlarda akıllara takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam ama bu saate pek yorum alacağınızı sanmıyorum.ha şöyle de bir durum var ki böyle konular böyle zamanlarda akıllara takılır

Sağol hocam.Konuyu açmakta tereddüt ettim ama arkadaşım facebookta öyle bir mesaj yazmışki buraya kopyalasam duygusu olmayan insan bile ağlar.Yazık vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 5 Ocak 2015; 7:15:09 >
  • ne yazık ki durum bu. her şey paraya bakıyor şu dönemde.
  • Kesinlikle öyle maalesef daha çok bizim ülkemizde alışagelmiş anlayışlardan dolayı kadın zengin bir erkekten hoşlanmalı,işi olan birini sevmeli gibi vb.vb. Saçmalıklar kağıt üstündeki eşitlikleri darmaduman etmektedir.Ne demişler:Paranın herşeyi satın alabileceğini söyleyen insan para için herşeyi yapabilecek insandır demiş.Katılıyorum..

• İşsiz oldukları için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadinlar=para yani gercek sevgiyi bulmak zor gercekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para bitti aşk bitti

• Bence o çocuğu terkeden kız değil kızın anası olmuş, şöyle bir baktığımızda zaten çocuk kızla değil kızın anasıyla çıkıyormuş..

Kızın anası demiştir ,aa işimi bırakmış aa parası yokmuymuş terket gitsin sana zengin koca buluruz bak ben baban gibi çulsuzu buldum yıllarca süründüm 1-2 oranı buranı açarsın bulursun sende bi çocuk kızım nolcak etraf abaza erkek dolu

demiştir.

Birde 6 seneye yaklaşan ilişki çok uzun bu kadar beklenmez bence en baba 2-3 sene dedin sonra evlencen ,evlenmeyeceğin kızla 6 sene ne işin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 5 Ocak 2015; 10:42:12 >
  • Düşünce temelden değiştiği için ergenlikte bu tür yıkımlar kaçınılmaz. Kadın güzelliklerini sunar, erkek karşılığında onu iyi yaşatır. Bu şekilde bir alışverişe döndü olay. Ne kadar paran varsa o kadar güzeliyle yatarsın, ne kadar ödersen o kadar güzellikten istifade edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.